Geräte und Zubehör
Chile con queso cob loaf
Zubereitung 15 Min
Gesamt 40 Min
12 portions
Zutaten
-
cob loaf (20 cm)1
-
mature cheddar cheese cut into cubes (3 cm)200 g
-
garlic clove1
-
cornflour2 tsp
-
pickled jalapeño chillies (see Tips)40 g
-
spring onions/green onions white parts cut into pieces (2 cm), green part thinly sliced, to serve4
-
Mexican chilli powder (see Tips)¾ tsp
-
ground cumin¾ tsp
-
canned chopped tomatoes400 g
-
cream cheese180 g
-
sour cream200 g
-
vegetable crudités of choice, to serve
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
666.5 mg
Eiweiß
14.7 g
Brennwert
1615.1 kJ /
386 kcal
Fett
16.9 g
Ballaststoffe
4 g
gesättigte Fettsäuren
8.7 g
Kohlenhydrate
44.4 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Salted caramel slice
2 Std. 30 Min
Dip of all Dips (Thermodudes)
45 Min
Crispy rice chicken salad with satay sauce
1 Std.
Chicken in chipotle sauce
40 Min
Pad Thai
1 Std.
"Marry me" chicken pasta
35 Min
Chicken mole and avocado papaya salsa
25 Std.
Fresh tomato salsa (Pico de gallo)
15 Min
Smash burger taco
40 Min
Creamy "marry me" chicken pasta
30 Min
Crispy sticky sesame chicken
45 Min
"Fake-away" Mongolian Beef Noodles
35 Min