Geräte und Zubehör
Red onion relish
Zubereitung 10 Min
Gesamt 50 Min
750 g
Zutaten
-
olive oil1 tbsp
-
red onions cut into quarters600 g
-
dark brown sugar30 g
-
red wine100 g
-
balsamic vinegar40 g
-
dried apricots40 g
-
green apple core removed and cut into quarters1
-
ground black pepper1 tsp
-
sea salt1 tsp
-
yellow mustard seeds1 tsp
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 750 g
Natrium
1932.6 mg
Eiweiß
9.9 g
Brennwert
3380 kJ /
807.8 kcal
Fett
15.5 g
Ballaststoffe
19.3 g
gesättigte Fettsäuren
2 g
Kohlenhydrate
145.3 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Cranberry and rosemary chutney
40 Min
Brown sugar spice rub
5 Min
Rosemary salt
24 Std. 5 Min
Apple and sage stuffing
10 Min
Beetroot salad
10 Min
Mayonnaise
5 Min
Caramelised red onion chutney
24 Std.
Coleslaw
10 Min
Pancetta-wrapped apricot stuffing roll
1 Std.
Broccoli salad
10 Min
Gluten free barbecue sauce
50 Min
Dukkah
25 Min