Flaky filo fingers
TM6 TM5 TM31

Flaky filo fingers

4.7 (20 Bewertungen)

Zutaten

  • 180 g unsalted butter, cut into pieces (3 cm), plus extra for greasing
  • 2 - 3 spring onions/shallots, trimmed and cut into quarters
  • 20 g olive oil
  • 500 g frozen chopped spinach, thawed and excess moisture squeezed out (approx. 250 g after moisture removed)
  • 200 g feta cheese, crumbled (see Tips)
  • 250 g ricotta, drained
  • 1 egg
  • ¼ - ½ tsp salt
  • 2 pinches ground black pepper
  • 18 - 20 sheet filo pastry (approx. 375 g)

Nährwerte
pro 1 portion
Brennwert
406 kJ / 203 kcal
Eiweiß
2.7 g
Kohlenhydrate
4.6 g
Fett
7.4 g
gesättigte Fettsäuren
4.5 g
Ballaststoffe
0.4 g
Natrium
154.7 mg

Gefällt dir, was du siehst? Dieses Rezept und mehr als 80 000 andere warten auf dich!

Kostenlos registrieren

Registriere dich jetzt für unser einmonatiges kostenloses Schnupper-Abo und entdecke die Welt von Cookidoo®. Vollkommen unverbindlich.

Weitere Informationen

Alternative Rezepte