Geräte und Zubehör
Gazpacho met kers en munt
Zubereitung 15 Min
Gesamt 15 Min
6 porties
Zutaten
-
kersen gewassen, zonder steeltjes300 g
-
rijpe tomaten in stukken600 g
-
rode paprika in stukken30 g
-
teentje knoflook gehalveerd1
-
lente-ui15 g
-
broodknoedelblokjes70 g
-
ciderazijn10 g
-
zout1 tl
-
200 g ijsblokjeswater erg koud200 g
-
verse munt alleen de blaadjes5 - 6 takjes
-
extra vergine olijfolie een beetje meer voor het versieren50 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Eiweiß
3 g
Brennwert
604 kJ /
144 kcal
Fett
9 g
Ballaststoffe
2 g
Kohlenhydrate
14 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Favorieten uit Nederland
9 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Prime Board
Keine Bewertungen
De eerste hap: Vruchtenpuree
Keine Bewertungen
Gestoomde Zeebrasem in Bouillon met Aardappelen
35 Min
Virgin Citroen en Tijm Cocktail
45 Min
Ananascarpaccio met roze Sorbet
20 Min
Pompoen baba ganoush
35 Min
Crème karamel (flan)
5 Std. 30 Min
Nyonya kip-curry bun
Keine Bewertungen
Aardappel- en gedroogde champignonsoep
Keine Bewertungen
Sangria met Frambozen en Basilicum
40 Min
Kalkoen-Currystoofpot met Rijst
Keine Bewertungen
Napolitaanse Pizza
Keine Bewertungen