Geräte und Zubehör
Gazpacho met kers en munt
Zubereitung 15 Min
Gesamt 15 Min
6 porties
Zutaten
-
kersen gewassen, zonder steeltjes300 g
-
rijpe tomaten in stukken600 g
-
rode paprika in stukken30 g
-
teentje knoflook gehalveerd1
-
lente-ui15 g
-
broodknoedelblokjes70 g
-
ciderazijn10 g
-
zout1 tl
-
200 g ijsblokjeswater erg koud200 g
-
verse munt alleen de blaadjes5 - 6 takjes
-
extra vergine olijfolie een beetje meer voor het versieren50 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Eiweiß
3 g
Brennwert
604 kJ /
144 kcal
Fett
9 g
Ballaststoffe
2 g
Kohlenhydrate
14 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Favorieten uit Nederland
9 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Salade van Rode Biet en Aardbei
Keine Bewertungen
Vegan jus
40 Min
Carpaccio van Rode Biet met Courgette en Mozarella
Keine Bewertungen
Blauwe bessen Jam
Keine Bewertungen
Yoghurtbroodjes met Cashewnoten en Muesli
1 Std. 40 Min
Roze roerei
15 Min
Dadel curry dip
5 Min
Vegan Lasagne met Linzen
Keine Bewertungen
Sinaasappelconfituur met Campari
1 Std. 35 Min
Béarnaisesaus
Keine Bewertungen
Pompoen-Appelcake met Havervlokken
1 Std. 20 Min