Geräte und Zubehör
Gazpacho met kers en munt
Zubereitung 15 Min
Gesamt 15 Min
6 porties
Zutaten
-
kersen gewassen, zonder steeltjes300 g
-
rijpe tomaten in stukken600 g
-
rode paprika in stukken30 g
-
teentje knoflook gehalveerd1
-
lente-ui15 g
-
broodknoedelblokjes70 g
-
ciderazijn10 g
-
zout1 tl
-
200 g ijsblokjeswater erg koud200 g
-
verse munt alleen de blaadjes5 - 6 takjes
-
extra vergine olijfolie een beetje meer voor het versieren50 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Eiweiß
3 g
Brennwert
604 kJ /
144 kcal
Fett
9 g
Ballaststoffe
2 g
Kohlenhydrate
14 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Favorieten uit Nederland
9 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Sloppy Gold Rush Burgers
Keine Bewertungen
De eerste hap: Havermout met Appel, Dadels en Bananen
10 Min
Temaki Sushi
Keine Bewertungen
Zalm mozaïek
Keine Bewertungen
Geroosterde porchetta met peren en uien
12 Std.
Zalm met waterkerskorst
Keine Bewertungen
Kalfszwezerik met lente-uien
Keine Bewertungen
Fruitige saladedressing
5 Min
Pulled Pork
Keine Bewertungen
Gestoomde Zeebrasem in Bouillon met Aardappelen
35 Min
Gazpacho
1 Std. 15 Min
Chia- en quinoatortilla’s met een trio van dips
1 Std. 45 Min