Cannelloni met artisjokvulling en tomatensaus
TM5 TM6

Cannelloni met artisjokvulling en tomatensaus

4.0 (4 Bewertungen)

Zutaten

  • 140 g Parmezaanse kaas, in stukken (2-3 cm)
  • 200 g gerookte kaas (bv. gerookte scamorza, gerookte Edammer kaas), in stukken (4-5 cm)

Vulling

  • 1 teentje knoflook
  • 20 g extra vergine olijfolie
  • 300 g verse artisjokharten
    oder 300 g artisjokharten uit blik, uitgelekt
  • 100 g witte wijn
  • extra vergine olijfolie, plus extra om in te vetten
  • 100 g ricotta
  • 2 eieren
  • 1 tl zout
  • 2 snuifjes gemalen peper
  • 16 cannellonibuisjes (ong. 180 g)

Tomatensaus

  • 40 g selderstengel, in stukken
  • 30 g ui
  • 40 g wortelen, in stukken
  • 1 teentje knoflook
  • 400 g tomaten uit blik
    oder 400 g rijpe tomaten, in stukken (3-4 cm)
  • 200 g water
  • 1 snuifje suiker
  • 1 tl zout
  • 1 snuifje gemalen peper

Nährwerte
pro 1 portie
Brennwert
2997 kJ / 715 kcal
Eiweiß
39 g
Kohlenhydrate
40 g
Fett
39 g
Ballaststoffe
12.2 g

Gefällt dir, was du siehst? Dieses Rezept und mehr als 80 000 andere warten auf dich!

Kostenlos registrieren

Registriere dich jetzt für unser einmonatiges kostenloses Schnupper-Abo und entdecke die Welt von Cookidoo®. Vollkommen unverbindlich.

Weitere Informationen

Alternative Rezepte