
Geräte und Zubehör
Cannelloni met artisjokvulling en tomatensaus
Vorbereitung 45 Min
Gesamt 1 Std. 35 Min
4 porties
Zutaten
-
Parmezaanse kaas in stukken (2-3 cm)140 g
-
gerookte kaas (bv. gerookte scamorza, gerookte Edammer kaas), in stukken (4-5 cm)200 g
Vulling
-
teentje knoflook1
-
extra vergine olijfolie20 g
-
verse artisjokharten300 g
-
witte wijn100 g
-
extra vergine olijfolie plus extra om in te vetten
-
ricotta100 g
-
eieren2
-
zout1 tl
-
gemalen peper2 snuifjes
-
cannellonibuisjes (ong. 180 g)16
Tomatensaus
-
selderstengel in stukken40 g
-
ui30 g
-
wortelen in stukken40 g
-
teentje knoflook1
-
tomaten uit blik400 g
-
water200 g
-
suiker1 snuifje
-
zout1 tl
-
gemalen peper1 snuifje
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 portie
Eiweiß
39 g
Brennwert
2997 kJ /
715 kcal
Fett
39 g
Ballaststoffe
12.2 g
Kohlenhydrate
40 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in

Overheerlijk genieten op elk niveau
72 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Wintergroente en rundvlees cholent
4 Std. 30 Min
Amandelbretzels
Keine Bewertungen
Gazpacho
1 Std. 15 Min
Gevulde groenten
1 Std. 20 Min
Sous-vide octopussalade
Keine Bewertungen
Champignontaart
Keine Bewertungen
Knoedels met chocoladekern en kersensaus
1 Std. 30 Min
Asperges, Parmezaanse kaas, rijst en citroensabayon
1 Std.
Chawan mushi (Japanse hartige eiercustard)
Keine Bewertungen
Chowder met kip en maïs, broccoliterrines
1 Std. 25 Min
Taboulé met quinoa en tonijn
40 Min
Aardappelkoekjes
45 Min