Geräte und Zubehör
Avocadotartaar met ei en zalm
Zubereitung 30 Min
Gesamt 45 Min
6 porties
Zutaten
-
eieren, medium (53-63 g) koud6
-
water te vullen tot 1L
-
verse dille enkel de bladeren2 stengels
-
verse zalmfilets, ontveld in stukken250 g
-
vers geperst citroensap20 g
-
5 g olijfolieolijfolie citroensmaak5 g
-
roze peperkorrels1 tl
-
zout½ tl
-
avocado's3
-
gemengde groentescheuten30 g
-
wit brood geroosterd6 sneetjes
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 portie
Natrium
435.2 mg
Eiweiß
19.2 g
Brennwert
1678.3 kJ /
401.2 kcal
Fett
26.3 g
Ballaststoffe
8.2 g
gesättigte Fettsäuren
5.2 g
Kohlenhydrate
24.7 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Paasrecepten
14 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Rode bietensalade op volkoren toast met halloumi
Keine Bewertungen
Knapperige zaadstokjes met spek en kaas
35 Min
Roodbruin gekleurde eieren
Keine Bewertungen
Inktvis, chorizo en witte bonenstoofpot
5 Std. 30 Min
Hartige taart met tonijn, eieren en kappertjes
1 Std.
Garnalen en mangosalade (glutenvrij)
Keine Bewertungen
Panna cotta van asperges met gerookte eendenborst
2 Std. 45 Min
Tandoori kip wraps
50 Min
Venkelsapje
10 Min
Lamsstoofpotje
1 Std. 45 Min
Jambalaya met chorizo, scampi's en mango
3 Std.
Sint-jakobsschelpen met erwtenpuree
25 Min