Geräte und Zubehör
Flammekuchen
Zubereitung 15 Min
Gesamt 1 Std.
4 portie
Zutaten
Deeg
-
bloem250 g
-
olijfolie30 g
-
water120 g
-
zout¼ afgestreken theelepel
-
bloem om te bestuiven
-
zure room, 18% vet150 g
-
zout½ theelepel
-
zwarte peper, vers gemalen½ theelepel
Topping en afwerking
-
witte uien gehalveerd200 g
-
rode uien gehalveerd200 g
-
verse bieslook gehakt30 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Natrium
6.5 mg
Eiweiß
2.2 g
Brennwert
407.8 kJ /
98.5 kcal
Fett
3.8 g
Ballaststoffe
0.7 g
gesättigte Fettsäuren
1.5 g
Kohlenhydrate
13.9 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Onze keukens bieden ons een blik op de wereld
31 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Vleesspiesjes met Rijst in Saus
Keine Bewertungen
Geroosterde Kalkoen met Romige Pancetta, Citroen en Kruidenvulling
Keine Bewertungen
Mini Burgers
Keine Bewertungen
Pasta met crème van pistache
30 Min
Pizza Diavola
Keine Bewertungen
Pittige Goulash met Donker Bier
Keine Bewertungen
Zeevruchtenrijst
Keine Bewertungen
Multi-inzetbaar | Kip piccata pasta / kip noodle salade / kip couscous salade
1 Std. 30 Min
Siciliaanse Rijstballetjes (Arancini)
Keine Bewertungen
Dropijs
8 Std. 30 Min
Tomaat en Chili jam
1 Std. 15 Min
XXL kip pastei
1 Std. 55 Min