Geräte und Zubehör
Flammekuchen
Zubereitung 15 Min
Gesamt 1 Std.
4 portie
Zutaten
Deeg
-
bloem250 g
-
olijfolie30 g
-
water120 g
-
zout¼ afgestreken theelepel
-
bloem om te bestuiven
-
zure room, 18% vet150 g
-
zout½ theelepel
-
zwarte peper, vers gemalen½ theelepel
Topping en afwerking
-
witte uien gehalveerd200 g
-
rode uien gehalveerd200 g
-
verse bieslook gehakt30 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Natrium
6.5 mg
Eiweiß
2.2 g
Brennwert
407.8 kJ /
98.5 kcal
Fett
3.8 g
Ballaststoffe
0.7 g
gesättigte Fettsäuren
1.5 g
Kohlenhydrate
13.9 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Onze keukens bieden ons een blik op de wereld
31 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Pindakaas Crackers
35 Min
Pizza met parmaham en walnoten
28 Std.
Groente-Omeletten
30 Min
Glutenvrije Chocoladetaart met Noten
Keine Bewertungen
Inktvis "à Lagareiro"
Keine Bewertungen
Cijfertaart
Keine Bewertungen
Gegrilde zeevruchten plank
Keine Bewertungen
Salade van peer en spek met mosterddressing
20 Min
Marokkaanse Tajine met Vis, Couscous en Dadels
Keine Bewertungen
Kip katsu curry met rijst
1 Std. 40 Min
Roergebakken Groenten
Keine Bewertungen
Béarnaisesaus
Keine Bewertungen