Geräte und Zubehör
Brioche
Vorbereitung 20 Min
Gesamt 5 Std.
16 sneetjes
Zutaten
-
melk20 g
-
verse gist verkruimeld20 g
-
broodmeel plus iets extra voor het bestuiven350 g
-
eieren4
-
suiker60 - 100 g
-
zout1 tl
-
boter in stukken gesneden170 g
-
boter om in te vetten
-
eierdooier licht geklopt, voor het glaceren1
Nährwerte pro 1 sneetje
Eiweiß
5 g
Brennwert
836 kJ /
200 kcal
Fett
11 g
Ballaststoffe
1 g
Kohlenhydrate
20 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in

Het basiskookboek
174 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Toast van Maïsbrood met Gepekelde Eierdooier en Hollandaise Saus
12 Std. 20 Min
Îles Flottantes' in Witte Chocoladecrème en Rozenwater
Keine Bewertungen
Concord druivenparels met champagne
Keine Bewertungen
Virgin appel cider old fashioned
Keine Bewertungen
Franse brunch
Keine Bewertungen
Flammekuchen
Keine Bewertungen
Melkbrood
2 Std. 20 Min
Cheesecake likeur
10 Min
Kokosnoot en chocoladesorbet
Keine Bewertungen
Gevulde brioche met varkensvlees, snijbiet, venkel en kaas
5 Std.
Yoghurt en muntdressing
15 Min
Fruitnectar
10 Min