Geräte und Zubehör
Brioche
Zubereitung 20 Min
Gesamt 5 Std.
16 sneetjes
Zutaten
-
melk20 g
-
2 tl gedroogde gist, verkruimeldverse gist verkruimeld20 g
-
broodmeel plus iets extra voor het bestuiven350 g
-
eieren4
-
suiker60 - 100 g
-
zout1 tl
-
boter in stukken gesneden170 g
-
boter om in te vetten
-
eierdooier licht geklopt, voor het glaceren1
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 sneetje
Eiweiß
5 g
Brennwert
836 kJ /
200 kcal
Fett
11 g
Ballaststoffe
1 g
Kohlenhydrate
20 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Het basiskookboek
174 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Spareribs met glazuur van appel en honing
Keine Bewertungen
Ovengebakken Groentechips
1 Std. 45 Min
Sangria
10 Min
Pizza Margherita
2 Std. 10 Min
Pierogi met vlees
1 Std.
Crème anglaise
15 Min
Verse pasta zonder eieren
Keine Bewertungen
Chocoladetruffels
2 Std. 45 Min
Gestoomde pesto broodjes
Keine Bewertungen
Lactosevrije luikse wafels
Keine Bewertungen
Chocolade babka
3 Std.
Vegan mayonaise
Keine Bewertungen