Geräte und Zubehör
Brioche
Zubereitung 20 Min
Gesamt 5 Std.
16 sneetjes
Zutaten
-
melk20 g
-
2 tl gedroogde gist, verkruimeldverse gist verkruimeld20 g
-
broodmeel plus iets extra voor het bestuiven350 g
-
eieren4
-
suiker60 - 100 g
-
zout1 tl
-
boter in stukken gesneden170 g
-
boter om in te vetten
-
eierdooier licht geklopt, voor het glaceren1
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 sneetje
Eiweiß
5 g
Brennwert
836 kJ /
200 kcal
Fett
11 g
Ballaststoffe
1 g
Kohlenhydrate
20 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Het basiskookboek
174 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Speltbrood
Pas d’évaluation
Sinaasappel-currydressing
10min
Melkbrood
2h 20min
Caramel vanille bourbon saus
Pas d’évaluation
Heksenvingerkoekjes
2h
Verse pasta zonder eieren
Pas d’évaluation
Gevulde brioche met varkensvlees, snijbiet, venkel en kaas
5h
Vleesballetjes met parelrijst
Pas d’évaluation
Kerstman macarons
3h 20min
Pastasoep met Champignons en Involtini van Kip en Groene Asperges
Pas d’évaluation
Boerenbrood
2h
Basisrecept Brood
3h