
Geräte und Zubehör
Pommes Dauphine
Vorbereitung 15 Min
Gesamt 1 Std. 40 Min
8 porties
Zutaten
Aardappelpuree
-
water1000 g
-
bloemige aardappelen geschild, in stukken (2-3 cm)800 g
-
gezouten boter in blokjes75 g
Soezendeeg
-
water115 g
-
gezouten boter in blokjes25 g
-
zout¼ tl
-
bloem80 g
-
eieren, medium (53-63 g)2
Bakken
-
eierdooiers medium3
-
zout1 tl
-
gemalen zwarte peper1 snuifje
Nährwerte pro 1 portie
Brennwert
58.4 kcal /
244.2 kJ
Eiweiß
1.1 g
Fett
3.2 g
Kohlenhydrate
6.4 g
Ballaststoffe
0.5 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in

Ontvangen & genieten
9 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Speculoos druiven tiramisu
1 Std.
Gevulde vis
1 Std. 50 Min
Tonijnrijstsalade, eieren en rauwkost - Chocolade- en frambozengebak
Keine Bewertungen
Mini Spaanse koningstaart (Mini Roscón de Reyes)
Keine Bewertungen
Varkensbuik met noedels en barbecuesaus
Keine Bewertungen
Chocoladereep likeur
15 Min
Abrikozenlikeur
30 Min
Burgers met zeeduivel en zalm
20 Min
Taartje zonder koken met zalm en dille
1 Std. 15 Min
Mosterd-dillesaus
2 Std. 15 Min
Aardappel-, spek- en kaastortilla
50 Min
Tostadas met kip
40 Min