Geräte und Zubehör
Pommes Dauphine
Zubereitung 15 Min
Gesamt 1 Std. 40 Min
8 porties
Zutaten
Aardappelpuree
-
water1000 g
-
bloemige aardappelen geschild, in stukken (2-3 cm)800 g
-
gezouten boter in blokjes75 g
Soezendeeg
-
water115 g
-
gezouten boter in blokjes25 g
-
zout¼ tl
-
bloem80 g
-
eieren, medium (53-63 g)2
Bakken
-
eierdooiers medium3
-
zout1 tl
-
gemalen zwarte peper1 snuifje
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 portie
Eiweiß
1.1 g
Brennwert
244.2 kJ /
58.4 kcal
Fett
3.2 g
Ballaststoffe
0.5 g
Kohlenhydrate
6.4 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Ontvangen & genieten
9 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Taartje met chocolade-praliné
Keine Bewertungen
Scandinavische hamburger
4 Std. 10 Min
Kip met 'mole verde' saus
1 Std.
Zuurkool
Keine Bewertungen
Karamel parfait
Keine Bewertungen
Griekse varkensstoofpot
45 Min
Krokante olijven
1 Std. 30 Min
Kipsuprêmes met honing, limoen en mangochutney
1 Std. 15 Min
Mojito
10 Min
Driegangen maaltijd voor twee
1 Std. 15 Min
Gestoomde aardappelkroon
50 Min
Bao Buns met Pulled Pork in BBQ-saus
2 Std. 10 Min