Geräte und Zubehör
Kleine carnaval beignets
Zubereitung 30 Min
Gesamt 3 Std.
40 stuks
Zutaten
-
boter in stukken125 g
-
water50 g
-
gedroogde instant gist1 zakje
-
bloem en iets meer om te bestuiven500 g
-
oranjebloesemwater3 el
-
suiker100 g
-
eieren4
-
opklopbare room, 30-40% V.G.100 g
-
bakolie
-
poedersuiker als afwerking
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 stuk
Eiweiß
2 g
Brennwert
519 kJ /
124 kcal
Fett
8 g
Kohlenhydrate
12 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Carnaval
10 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Lookbrood met Geitenkaas en Honing
Keine Bewertungen
Pizza met 'nduja en caciocavallo-kaas
Keine Bewertungen
Reuben sandwich met gegrild rundvlees
Keine Bewertungen
Geroosterde aubergines
Keine Bewertungen
Cashew brood wentelteefjes
Keine Bewertungen
Taartje met chocolade-praliné
Keine Bewertungen
Vegan mayonaise
Keine Bewertungen
Napoleon hoedjes
Keine Bewertungen
Diepgevroren yoghurthapjes met aardbei en perzik
Keine Bewertungen
Gestoomde Pudding met Bloedsinaasappel en Campari
Keine Bewertungen
Dille en feta flatbread
1 Std. 20 Min
Worteltaart
2 Std.