Geräte und Zubehör
Asperges en prosciutto cannoli
Zubereitung 15 Min
Gesamt 55 Min
12 stuks
Zutaten
Deeg
-
boter diepgevroren, in stukken100 g
-
bloem en meer om het deeg te bewerken100 g
-
water koud45 g
-
zout1 snuifje
-
melk20 g
-
sesamzaad1 el
Vulling
-
groene asperges in de lengte gehalveerd indien nodig8
-
water500 g
-
sjalot½
-
extra vergine olijfolie20 g
-
zout1 snuifje
-
vers gemalen zwarte peper1 snuifje
Afwerking
-
mosterd30 g
-
gedroogde ham (prosciutto)8 sneetjes
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 stuk
Eiweiß
3.7 g
Brennwert
610 kJ /
146 kcal
Fett
10.7 g
Ballaststoffe
0.7 g
Kohlenhydrate
8.6 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Asperge
10 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Mochi's met sesamvulling
50 Min
Fruitkroon
Keine Bewertungen
Paashaas macarons
Keine Bewertungen
Hapje van watermeloen en zalm ceviche
25 Min
Driedubbele chocoladetaart
2 Std. 30 Min
Bevroren aardbeidaiquiri
10 Min
Kwarktaartjes met pistache en mango
2 Std. 30 Min
Suikerpasta
1 Std. 10 Min
Kalfsstoofpotje in Broodkommen
Keine Bewertungen
Gestoomde tagliatelle van wortel en courgette
35 Min
Soep met zeeduivel en garnalen
1 Std.
Groene bron
10 Min