Kompatible Versionen
Flammkuchen met asperge, kruidensaus en ham
Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
Deeg
- 25 g koolzaadolie, en iets meer om in te vetten
- 250 g karnemelk
- 1 snuifje suiker
- 10 g verse gist
- 375 g witte speltbloem, en iets meer om te bestuiven
- 1 tl zout
Kruidensaus
- 50 g gepelde amandelen
- 3 stukken citroenschil (1 x 4 cm)
- 40 g verse kervel, geplukt, met de fijne stelen
- 3 - 4 snuifjes zout
-
2 - 3
snuifjes espelette peper
oder 2 - 3 snuifjes gemalen cayennepeper - 100 g water
- 1 takje waterkers, bladeren geplukt
- 3 el verse bieslook, in kleine stukken
Beleg en afwerking
- 200 g zure room, 20% vet
- ½ tl zout
- 2 snuifjes gemalen peper
- 2 el koolzaadolie
- 650 g witte asperges, (750 g brutogewicht), geschild, staafjes in schuine plakjes (3 mm), koppen (5 cm) in de lengte doormidden gesneden
- 200 g gekookte ham, dunne plakjes in reepjes gesneden
- Nährwerte
- pro 1 portie
- Brennwert
- 3309 kJ / 790 kcal
- Eiweiß
- 34 g
- Kohlenhydrate
- 79 g
- Fett
- 34 g
In Kollektionen
Alternative Rezepte
Roergebakken champignons
55min
Perziken en pruimen 'Cobbler'
1h
Volkorenpasta met garnalen en crème van kikkererwten
35 Min
Hartige taart met savooiekool
1 Std. 30 Min
Saltimbocca met groenten en risotto Milanese
Pas d’évaluation
Bloemkool korma
2h 20min
Karamel varkensvlees
45 Min
Hartige taart met tonijn, eieren en kappertjes
Pas d’évaluation
Kokosnoot en chocoladesorbet
Pas d’évaluation
Russische rode bietensalade
1 Std. 10 Min
Aardappelgoulash
1h
Pizzadeeg
1h