Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
- 70 g Parmezaanse kaas, in stukken (1 cm)
De appel-bietenmoes
- 800 g appel, (bv. braeburn), geschild, klokhuis verwijderd, in stukken (3 cm)
- 200 g gekookte rode bieten, geschild, in stukken (3 cm)
- 70 g water
- 3 el suiker
- 2 el citroensap
Het omeletbeslag
- 50 g boter
- 400 g melk
- 4 eieren
- 200 g bloem
- ½ tl zout
Het gehakt
- 120 g wortel, geschild, in stukken (3 cm)
- 100 g ui, gehalveerd
- 1 teentje knoflook
- 10 g gedroogde eekhoorntjesbrood
- 20 g boter
- 600 g gemengd gehakt
- 1 steranijs
- ¾ tl zout
- 1 snuifje gemalen peper
- 1 ½ el bloem
- 100 g witte wijn
- 150 g water
- 1 kubus vleesbouillonpasta
Afwerking
- 1 el boter
- ½ takje verse bieslook, (ong. 20 g), fijn gesneden
- Nährwerte
- pro 1 portie
- Brennwert
- 4507 kJ / 1079 kcal
- Eiweiß
- 52.4 g
- Kohlenhydrate
- 85 g
- Fett
- 56 g
In Kollektionen
Alternative Rezepte
Glutenvrije chocolade cupcakes met botercrème
Keine Bewertungen
Champagne crème cake
Keine Bewertungen
Vegan feta in olie met kruiden
Keine Bewertungen
Paneer tikka pizza
Keine Bewertungen
MENU - Champignon-aardappelsoep, gevuld kalfsvlees met oven-aardappelen en pastinaak, mandarijn-tiramisu
Keine Bewertungen
Op Afrikaanse wijze gegrilde vis met rijst en tomatensalade
45 Min
Volkoren pizza met aspergeroom, mascarpone en gerookte zalm
4u.
Driekoningentaart 100% chocolade
1 Std. 35 Min
Gevulde brioche met varkensvlees, snijbiet, venkel en kaas
5h
Vissticks met tomatensaus
50min
Kalkoendij in spek gedraaid met aardappelen
1h 40min
Vanillesaus (crème anglaise)
10min