Geräte und Zubehör
Appelpunch
Zubereitung 5 Min
Gesamt 30 Min
6 glazen
Zutaten
-
appelsap500 g
-
water500 g
-
kaneelstokje (3 cm)¼
-
steranijs1
-
honing50 g
-
1 el rozenbottel thee, gedroogd (kruidenthee)zwarte thee bladeren met citroen1 el
-
citroensap40 g
-
sinaasappel geschild, het witte vel en de pitten verwijderd1
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 glas
Eiweiß
0 g
Brennwert
303 kJ /
72 kcal
Fett
0 g
Ballaststoffe
0.3 g
Kohlenhydrate
17 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Het basiskookboek
174 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Romige groentensoep, gestoomde kip en groenten tagliatelle
45 Min
Gestoomde Pudding met Bloedsinaasappel en Campari
Keine Bewertungen
Rode bietensalade op volkoren toast met halloumi
Keine Bewertungen
Boerenbrood
2 Std.
Kokosnoot en chocoladesorbet
Keine Bewertungen
IJssandwich
Keine Bewertungen
Sojabolognese
40 Min
Hot dogs
35 Min
Kaastaartijs
Keine Bewertungen
Vastensoep
30 Min
Sangria
10 Min
Gestoomde tarbot filets en gemengde groenten
1 Std. 15 Min