Geräte und Zubehör
Rabarbertaart
Zubereitung 15 Min
Gesamt 55 Min
8 stuks
Zutaten
De bakvorm
-
zachte boter om in te vetten½ el
De taart
-
hazelnoten150 g
-
suiker100 g
-
bloem en iets meer om te bewerken200 g
-
boter in stukken (2 cm)80 g
-
water60 g
-
zout¼ tl
-
rabarber geschild, indien nodig in de lengte gesneden (8 cm)500 g
-
room, 25% v.g240 g
-
eieren2
-
maïzena (zetmeel)20 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 stuk
Eiweiß
8.8 g
Brennwert
1874 kJ /
450 kcal
Fett
29 g
Kohlenhydrate
35 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Rabarber
10 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Meal Prep - Wortelen | Hartig wortelbrood, pindakaas smoothie, rauwe notentruffels
2 Std.
Rabarber en gember gin fizz
336 Std. 10 Min
Chocoladehazelnootpasta
45 Min
Kweeperentaart
50 Min
Verse kaas met walnoten en weibrood
12 Std. 15 Min
Pruimentaart
1 Std. 30 Min
Oosters runderstoofpotje met parelcouscous
40 Min
Linzengebraad met zoete aardappel-en knolselderpuree en broccoli
1 Std.
Worteltaart smoothie bowl
10 Min
Zwarte woud kerstbuche
1 Std. 30 Min
Mosselen met Frietjes
45 Min
Appelcake
1 Std.