Geräte und Zubehör
Yoghurtdressing
Zubereitung 5 Min
Gesamt 5 Min
1 pot
Zutaten
-
yoghurt200 g
-
mosterd bij voorkeur zoete (10 g)2 tl
-
zonnebloemolie50 g
-
citroensap (25 g)1 ½ el
-
honing (10 g)1 ½ tl
-
appelsap of een ander vruchtensap50 g
-
zout1 snuifje
-
vers gemalen zwarte peper1 snuifje
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 pot
Eiweiß
9 g
Brennwert
2726 kJ /
651 kcal
Fett
58 g
Ballaststoffe
0.2 g
Kohlenhydrate
23 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Het basiskookboek
174 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Salade van Gegrilde Maïs en Koriander-Vinaigrette
25 Min
Courgette en tonijn terrine - Tagliatelle van paprika
Keine Bewertungen
Zalm met waterkerskorst
Keine Bewertungen
Roomkaasspread met radijsjes
5 Min
Meel van ontbijtgranen of peulvruchten
Keine Bewertungen
Gegrilde kaas met champignons
Keine Bewertungen
Zwarte rijstpizza met courgetteroom, gebakken garnalen en kwark
Keine Bewertungen
Gevulde brioche met varkensvlees, snijbiet, venkel en kaas
5 Std.
Mangochutney
1 Std. 20 Min
Curryketchup
30 Min
Driegangen maaltijd voor twee
1 Std. 15 Min
Dressing van mosterd-balsamicoazijn
10 Min