Geräte und Zubehör
Yoghurtdressing
Zubereitung 5 Min
Gesamt 5 Min
1 pot
Zutaten
-
yoghurt200 g
-
mosterd bij voorkeur zoete (10 g)2 tl
-
zonnebloemolie50 g
-
citroensap (25 g)1 ½ el
-
honing (10 g)1 ½ tl
-
appelsap of een ander vruchtensap50 g
-
zout1 snuifje
-
vers gemalen zwarte peper1 snuifje
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 pot
Eiweiß
9 g
Brennwert
2726 kJ /
651 kcal
Fett
58 g
Ballaststoffe
0.2 g
Kohlenhydrate
23 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Het basiskookboek
174 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Sangria
10 min
Tomatenketchup
1 h 15 min
Meel van ontbijtgranen of peulvruchten
No ratings
Driekoningentaart met hazelnoten
No ratings
Bellini cocktail
5 min
Turkse flatbreads
2 h 10 min
Glutenvrije bloem
No ratings
Millefeuille van aubergine met yoghurt-mosterdsaus
40 min
Chia- en quinoatortilla’s met een trio van dips
1 h 45 min
Flans van geitenkaas met yoghurtsaus en prei
45 min
Pitabrood
2 h