Geräte und Zubehör
Curryketchup
Zubereitung 15 Min
Gesamt 30 Min
4 potten
Zutaten
-
augurken in stukjes gesneden150 g
-
uien in helften gesneden150 g
-
ongezouten boter60 g
-
suiker40 g
-
currypoeder (40 g) (bijv. Zanzibar of Madras kerriepoeder)4 el
-
tomatenblokjes uit blik1000 g
-
ketchup500 g
-
tomatenpuree (geconcentreerd)70 g
-
zout plus extra naar smaak2 tl
-
sambal oelek (20 g)2 tl
-
1 vleesbouillonblokje (voor 0,5 l)vleesbouillonpasta, huisgemaakt1 tl
-
fruitazijn20 g
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 pot
Eiweiß
8 g
Brennwert
1680 kJ /
401 kcal
Fett
15 g
Ballaststoffe
6.9 g
Kohlenhydrate
56 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Het basiskookboek
174 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Îles Flottantes' in Witte Chocoladecrème en Rozenwater
Keine Bewertungen
Champagne gelei
Keine Bewertungen
Yoghurtdressing
5 Min
Rassolnik (gepekelde augurken soep)
1 Std. 20 Min
Koken van parelspeltgraan
Keine Bewertungen
Gekruide kersenbrioche-krans
2 Std. 20 Min
Chili van rund met citroenfeta
45 Min
Tapenade gebakken kip en aardappelpuree met gekarameliseerde uien
2 Std. 15 Min
Dressing van mosterd-balsamicoazijn
10 Min
Gestoomde kip op zijn geheel
Keine Bewertungen
BBQ-saus
20 Min
Gevulde paprika's met rijst en tomatensaus
1 Std.