Geräte und Zubehör
Curryketchup
Zubereitung 15 Min
Gesamt 30 Min
4 potten
Zutaten
-
augurken in stukjes gesneden150 g
-
uien in helften gesneden150 g
-
ongezouten boter60 g
-
suiker40 g
-
currypoeder (40 g) (bijv. Zanzibar of Madras kerriepoeder)4 el
-
tomatenblokjes uit blik1000 g
-
ketchup500 g
-
tomatenpuree (geconcentreerd)70 g
-
zout plus extra naar smaak2 tl
-
sambal oelek (20 g)2 tl
-
1 vleesbouillonblokje (voor 0,5 l)vleesbouillonpasta, huisgemaakt1 tl
-
fruitazijn20 g
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 pot
Eiweiß
8 g
Brennwert
1680 kJ /
401 kcal
Fett
15 g
Ballaststoffe
6.9 g
Kohlenhydrate
56 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Het basiskookboek
174 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Romige Aardappelsalade
Keine Bewertungen
Baeckeoffe herzien door Eric Guérin
Keine Bewertungen
Spookachtige pizza
Keine Bewertungen
Tzatziki
20 Min
Tomatenketchup
1 Std. 15 Min
Volkoren pitabrood
Keine Bewertungen
Yoghurt met kokosnoot
12 Std. 15 Min
Hazelnootijs
Keine Bewertungen
Yoghurtdressing
5 Min
Dropijs
8 Std. 30 Min
Keftedes (gehaktballen)
2 Std. 30 Min
Knoedels met chocoladekern en kersensaus
1 Std. 30 Min