Geräte und Zubehör
Noten bolognese
Zubereitung 5 Min
Gesamt 35 Min
4 porties
Zutaten
-
Parmezaanse kaas in stukken (3 cm) (facultatief)40 g
-
hazelnoten walnoten, amandelen of gemengde noten150 g
-
gemengde Provençaalse kruiden3 el
-
teentjes knoflook2
-
prei in stukken (3 cm)150 g
-
olijfolie50 g
-
tomaten uit blik800 g
-
tomatenpuree1 el
-
verse basilicumbladeren en iets meer als afwerking15 g
-
suiker2 snuifjes
-
gemalen zwarte peper2 snuifjes
-
groentebouillon poeder1 volle el
-
lauw water100 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 4 porties
Natrium
1541.9 mg
Eiweiß
45.4 g
Brennwert
7548.9 kJ /
1804.2 kcal
Fett
155.2 g
Ballaststoffe
38.1 g
gesättigte Fettsäuren
20.7 g
Kohlenhydrate
85.5 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Flexitarische smaken
12 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Vegan Bolognese
50 Min
Forel in Parmezaan-macadamia korst met rode bietensalade
Keine Bewertungen
Parelgerst Nasi Goreng met scampi's
Keine Bewertungen
Stoofpot van zwarte bonen met spiegeleieren en maïstortilla's
16 Std.
Vegetarische bruine rijst
40 Min
Sojabolognese
40 Min
Goulash van linzen en champignons
45 Min
Gegrilde Steak met Rode Pepersaus
Keine Bewertungen
Vegetarische chili
35 Min
Boekweit met champignons
25 Min
Sprankelende clementine en granaatappelpunch
20 Min
Zwarte spaghetti met garnalen
45 Min