Geräte und Zubehör
Russische rode bietensalade
Zubereitung 20 Min
Gesamt 1 Std. 10 Min
8 porties
Zutaten
-
gepekelde augurken in stukken (3-4 cm)150 g
-
wortelen in stukken (3-4 cm)150 g
-
rauwe rode bieten in stukken (3-4 cm)350 g
-
water500 g
-
aardappelen in kleine stukken (ong. 1 cm)250 g
-
diepgevroren doperwtjes100 g
-
zuurkool uit blik (optional)100 g
-
lente-uitjes fijngesneden50 g
-
verse dille2 - 3 takjes
-
olie60 g
-
witte wijnazijn (optional)20 g
-
zout1 tl
-
verse dille plus extra om af te werken
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Eiweiß
3 g
Brennwert
583 kJ /
139 kcal
Fett
8 g
Ballaststoffe
3.3 g
Kohlenhydrate
13 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Overheerlijk genieten op elk niveau
72 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Rode kool cups met kip
25 Min
Tarwe-, noten- en zuivelvrije mueslirepen
1 Std. 45 Min
Sesam zalm met sla en erwtensoep
1 Std.
Goudbrasem met tapenade, aardappel-knolselderpuree en gemarineerde prinsessenbonen
Keine Bewertungen
Rode bietensalade
10 Min
Graubünden gerstsoep
Keine Bewertungen
Groene smoothie bowl met gojibessen
Keine Bewertungen
Mediterrane kippenvleugels met kruiden-sinaas rijst
1 Std.
Glutenvrije broodjes zonder granen
1 Std. 20 Min
Burrito ontbijt
Keine Bewertungen
Salade van gehakte groenten
10 Min
Eendenborsten met sinaasappel-gembersaus, aardappelpuree en sperziebonen
1 Std. 10 Min