
Geräte und Zubehör
Russische rode bietensalade
Vorbereitung 20 Min
Gesamt 1 Std. 10 Min
8 porties
Zutaten
-
gepekelde augurken in stukken (3-4 cm)150 g
-
wortelen in stukken (3-4 cm)150 g
-
rauwe rode bieten in stukken (3-4 cm)350 g
-
water500 g
-
aardappelen in kleine stukken (ong. 1 cm)250 g
-
diepgevroren doperwtjes100 g
-
zuurkool uit blik (optional)100 g
-
lente-uitjes fijngesneden50 g
-
verse dille2 - 3 takjes
-
olie60 g
-
witte wijnazijn (optional)20 g
-
zout1 tl
-
verse dille plus extra om af te werken
Nährwerte pro 1 portie
Brennwert
139 kcal /
583 kJ
Eiweiß
3 g
Fett
8 g
Kohlenhydrate
13 g
Ballaststoffe
3.3 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in

Overheerlijk genieten op elk niveau
72 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Goulash van linzen en champignons
45 Min
Hartige cheesecake met kruiden en pistachenoten
Keine Bewertungen
Citroenhapjes met havervlokken-zandkorst
5 Std. 15 Min
Zwarte rijstpizza met courgetteroom, gebakken garnalen en kwark
Keine Bewertungen
Wortelsalade met sesamcrackers
1 Std.
Rogge flatbreads
Keine Bewertungen
Groene pannenkoeken met ham en kaas
55 Min
Quinoapuddings met frambozensaus
Keine Bewertungen
Rode bietensalade
10 Min
Salade van bloemkool, zoete aardappel en noten
40 Min
Siciliaanse Garnalensalade
40 Min
Salade van gehakte groenten
10 Min