Geräte und Zubehör
Russische rode bietensalade
Zubereitung 20 Min
Gesamt 1 Std. 10 Min
8 porties
Zutaten
-
gepekelde augurken in stukken (3-4 cm)150 g
-
wortelen in stukken (3-4 cm)150 g
-
rauwe rode bieten in stukken (3-4 cm)350 g
-
water500 g
-
aardappelen in kleine stukken (ong. 1 cm)250 g
-
diepgevroren doperwtjes100 g
-
zuurkool uit blik (optional)100 g
-
lente-uitjes fijngesneden50 g
-
verse dille2 - 3 takjes
-
olie60 g
-
witte wijnazijn (optional)20 g
-
zout1 tl
-
verse dille plus extra om af te werken
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Eiweiß
3 g
Brennwert
583 kJ /
139 kcal
Fett
8 g
Ballaststoffe
3.3 g
Kohlenhydrate
13 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Overheerlijk genieten op elk niveau
72 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Broccoli salade met rode paprika en pijnboompitten
10 Min
Groene bron
10 Min
Glutenvrije gevulde pepers
Keine Bewertungen
Gestoomde rode biet met romige walnotensaus
Keine Bewertungen
Batch Cooking | Farfalle salade met erwten, rucola en pijnboompitten & fruit muffins
Keine Bewertungen
Zoete aardappel pannenkoekjes met rabarber-anijs compote
25 Min
Glühwein
15 Min
Romige Marokkaanse bonensoep
35 Min
Vegetarische chili
1 Std. 5 Min
Rode bietensalade
10 Min
Salade van gehakte groenten
10 Min
Flans van geitenkaas met yoghurtsaus en prei
45 Min