Geräte und Zubehör
Indiase mosterd
Zubereitung 5 Min
Gesamt 15 Min
2 potjes
Zutaten
-
mosterdkorrels witte of gele250 g
-
sinaasappelsap250 g
-
witte wijnazijn250 g
-
suiker100 g
-
gemalen komijn1 tl
-
currypoeder mild1 tl
-
kaneel½ tl
-
gemalen gember1 tl
-
kurkuma, gedroogd, gemalen½ tl
-
fijn zout½ tl
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 pot
Eiweiß
33 g
Brennwert
3796 kJ /
907 kcal
Fett
37 g
Ballaststoffe
9.3 g
Kohlenhydrate
100 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Kado's uit eigen keuken
10 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Groentetaart met korst van kikkererwtenmeel
Keine Bewertungen
Asperge-langoustine terrine
10 Std.
Gemengde bessen taartjes
Keine Bewertungen
Knäckebröd met maanzaad en rozemarijn
1 Std. 15 Min
Omelet van eiwit
35 Min
Granité van koffie
8 Std. 10 Min
Pudding met aardbei en peer
Keine Bewertungen
Vleesballetjes met parelrijst
Keine Bewertungen
Amandelpasta
1 Std. 10 Min
‘Îles Flottantes’ in White Chocolate Cream and Roses
Keine Bewertungen
Salade van gehakte groenten
10 Min
Boterkoekjes
50 Min