Geräte und Zubehör
Indiase mosterd
Zubereitung 5 Min
Gesamt 15 Min
2 potjes
Zutaten
-
mosterdkorrels witte of gele250 g
-
sinaasappelsap250 g
-
witte wijnazijn250 g
-
suiker100 g
-
gemalen komijn1 tl
-
currypoeder mild1 tl
-
kaneel½ tl
-
gemalen gember1 tl
-
kurkuma, gedroogd, gemalen½ tl
-
fijn zout½ tl
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 pot
Eiweiß
33 g
Brennwert
3796 kJ /
907 kcal
Fett
37 g
Ballaststoffe
9.3 g
Kohlenhydrate
100 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Kado's uit eigen keuken
10 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Romige groentensoep, gestoomde kip en groenten tagliatelle
45 Min
Citroencurd
1 Std.
Caramel vanille bourbon saus
Keine Bewertungen
Gepofte Quinoa-, Amandel- en Honing Bars
Keine Bewertungen
Oriëntaalse brunch
Keine Bewertungen
Courgette en tonijn terrine - Tagliatelle van paprika
Keine Bewertungen
Zwarte rijst met mosselen, ontbijtspek en kerstomaten
50 Min
Koud gebraad met courgette en muntsaus
Keine Bewertungen
Lamsspiesjes
Keine Bewertungen
Turkse gekruide lamshapjes
1 Std. 30 Min
BBQ-saus
20 Min
Traditionele vruchtenjam
55 Min