Geräte und Zubehör
Mala bakkwa (Chinese pork jerky)
Zubereitung 10 Min
Gesamt 24 Std. 40 Min
30 pieces
Zutaten
-
pork meat, sinew free cut into pieces (3 cm), partially frozen (see Tips)500 g
-
caster sugar120 g
-
honey40 g
-
Sichuan pepper to taste (see Tips)15 - 20 g
-
paprika½ tsp
-
Shaoxing wine40 g
-
light soy sauce50 g
-
ground black pepper½ tsp
-
oil to grease
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 piece
Natrium
70 mg
Eiweiß
3.1 g
Brennwert
285.4 kJ /
68.2 kcal
Fett
3.6 g
Ballaststoffe
0.2 g
gesättigte Fettsäuren
1.3 g
Kohlenhydrate
5.7 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Sweet and Sour Pork Ribs
40 Min
Hainanese Chicken Rice
4 Std. 5 Min
Lala Clam Soup Meehoon
1 Std. 15 Min
Singapore Chilli Crab
50 Min
Steamed orange and pomegranate sponge
1 Std. 35 Min
Stir Fried French Beans
15 Min
Indonesian red spice paste
45 Min
Bern-style Rösti
40 Min
Taiwanese traditional Pork floss
1 Std. 40 Min
Braised Rice Wine Fish
20 Min
Hand Ripped Cabbage
20 Min
Calamansi Juice
5 Min