Geräte und Zubehör
Nyonya curry chicken bun
Zubereitung 20 Min
Gesamt 2 Std. 45 Min
8 portions
Zutaten
Dough
-
water120 g
-
sugar50 g
-
dried instant yeast2 tsp
-
baker's flour350 g
-
milk powder30 g
-
egg1
-
unsalted butter room temperature40 g
-
sea salt½ tsp
Nyonya curry chicken filling
-
chicken Marylands skin on, cut into pieces (3 cm - see Tips)1200 g
-
Nyonya spice paste150 g
-
Madras curry powder20 g
-
sea salt½ tsp
-
vegetable oil to grease
-
coconut milk200 g
-
egg lightly beaten1
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
1054.1 mg
Eiweiß
35 g
Brennwert
2646 kJ /
630 kcal
Fett
36.6 g
Ballaststoffe
3.7 g
gesättigte Fettsäuren
14.1 g
Kohlenhydrate
40.9 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Tom Yam Mee Hoon
30 Min
Chicken stock powder
6 Std. 35 Min
Chicken, Mushroom and Chinese Sausage Rice
50 Min
Four Course Meal (Chicken Rice)
1 Std. 25 Min
Ayam masak merah (spicy tomato chicken)
1 Std. 20 Min
Ayam kapitan (chicken curry)
45 Min
Oil-free Honey Chicken Wings
45 Min
Rendang Tok with Pulut Kuning (Perak Beef Rendang with Yellow Glutinous Rice)
2 Std. 45 Min
Nasi Lemak
45 Min
Hainanese chicken rice with vegetable soup and steamed egg
1 Std. 25 Min
Golden Pillow (Big Bun With Nyonya Curry Chicken Filling)
2 Std. 45 Min
Homemade Pandan Kaya
55 Min