Geräte und Zubehör
Japanese crab salad (kani salad) (Thermomix® Cutter)
Zubereitung 10 Min
Gesamt 15 Min
4 portions
Zutaten
-
carrot peeled and trimmed250 g
-
cucumber (approx. 400 g), unpeeled, ends removed, halved lengthwise1
-
surimi stick200 g
-
canned corn kernels drained150 g
-
lemon peel1 piece
-
mayonnaise or Kewpie mayonnaise100 g
-
toasted sesame seeds2 tbsp
-
soy sauce20 g
-
mirin10 g
-
freshly squeezed lemon juice30 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
548.8 mg
Eiweiß
11.2 g
Brennwert
1384.2 kJ /
330.8 kcal
Fett
23.1 g
Ballaststoffe
3.5 g
gesättigte Fettsäuren
3.2 g
Kohlenhydrate
21.2 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Spicy Chinese Chicken with Zoodles
40 Min
Baked half shell scallops with white miso, pickled ginger & chive butter (Paul Foreman)
35 Min
Spiralized Celery Root and Apple Salad
30 Min
Guacamole
5 Min
Japanese crab salad (kani salad) (Thermomix® Cutter, using modes)
15 Min
Quick sliced pickle (Thermomix® Cutter)
5 Min
Gwinganna mountain top bars
1 Std. 55 Min
Green Goddess Salad
10 Min
Ginger beer and sesame dipping sauce (for dumplings)
10 Min
Sikil Pak (Pepita Dip)
25 Min
Spinach and Artichoke Garlic Bread
20 Min
Whipped brie with fruit and nut caramel crunch
30 Min