Geräte und Zubehör
Roze pompelmoes en rode bessensap
Zubereitung 5 Min
Gesamt 10 Min
6 glazen
Zutaten
-
rode bessen, vers300 g
-
roze pompelmoes (ca. 150 g), geschild, wit merg en pitten verwijderd1
-
water400 g
-
agavesiroop1 - 2 el
-
muntblad, vers (optional) om te garneren
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 glas
Natrium
1 mg
Eiweiß
1 g
Brennwert
159 kJ /
38 kcal
Fett
0 g
Ballaststoffe
2 g
gesättigte Fettsäuren
0 g
Kohlenhydrate
6 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Roze herfst
7 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Verse Tomatensoep
30 Min
Ossenstaart Shepherd's Pie
Keine Bewertungen
Butternutsoep met Curry en Mango
30 Min
Zalm en koolsla broodbeleg
15 Min
Avocado limoen cheesecake (zonder toegevoegde suiker)
2 Std. 30 Min
Forel in Parmezaan-macadamia korst met rode bietensalade
Keine Bewertungen
Kabeljauw in tomatensaus
30 Min
Carnaval maskers
1 Std. 45 Min
Kruiden- en citroenzout
1 Std.
Spaghetti carbonara
30 Min
Koken van gierst
Keine Bewertungen
Lactosevrije milkshake
Keine Bewertungen