Geräte und Zubehör
Roze pompelmoes en rode bessensap
Zubereitung 5 Min
Gesamt 10 Min
6 glazen
Zutaten
-
rode bessen, vers300 g
-
roze pompelmoes (ca. 150 g), geschild, wit merg en pitten verwijderd1
-
water400 g
-
agavesiroop1 - 2 el
-
muntblad, vers (optional) om te garneren
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 glas
Natrium
1 mg
Eiweiß
1 g
Brennwert
159 kJ /
38 kcal
Fett
0 g
Ballaststoffe
2 g
gesättigte Fettsäuren
0 g
Kohlenhydrate
6 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Roze herfst
7 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Vegan Aubergine Massaman Curry
50 Min
Zalm en koolsla broodbeleg
15 Min
Franse brunch
Keine Bewertungen
MENU - Winterfeest: rode bieten-groentesoep, champignonbroodjes, in zout gebakken vis en geroosterde groenten, kaneel-eierpunch
Keine Bewertungen
De eerste hap: Zalm met Groenten
Keine Bewertungen
Sapje van rucola en waterkers
Keine Bewertungen
Slasapje
Keine Bewertungen
Diepgevroren yoghurthapjes met aardbei en perzik
Keine Bewertungen
Vloeibare custard
Keine Bewertungen
Romige vegan broccoli en kaas soep
1 Std. 15 Min
Immuniteitsboost
5 Min