Layered Mexican dip
TM6 TM5

Layered Mexican dip

4.4 ( 5 Bewertungen )

Zutaten

Pico de Gallo

  • 250 g tomatoes, ripe (approx. 2-3 tomatoes), deseeded and cut into quarters
  • 1 jalapeño pepper trimmed and cut into halves (optional)
  • 80 g red onions
  • 1 tbsp lime juice
  • ½ tsp salt

Sour "cream"

  • 100 g raw cashew nuts
  • 100 g raw pine nuts
  • 60 g lemon juice
  • 150 g water, filtered
  • 1 - 2 pinches salt to taste

Guacamole

  • 2 avocados flesh only
  • 1 - 2 tsp lime juice
  • 1 - 2 pinches salt
  • 1 - 2 pinches black pepper, ground

Assembly

  • 150 g grated vegan cheese
  • 400 g refried beans, canned (see Tip)
  • ½ iceberg lettuce shredded
  • cilantro, fresh leaves only, for garnishing
  • corn chips to serve

Nährwerte
pro 1 portion
Brennwert
357.8 kcal / 1502.8 kJ
Eiweiß
9 g
Fett
27.3 g
Kohlenhydrate
18.5 g
Ballaststoffe
7.2 g

Gefällt dir, was du siehst? Dieses Rezept und mehr als 80 000 andere warten auf dich!

Kostenlos registrieren

Registriere dich jetzt für unser einmonatiges kostenloses Schnupper-Abo und entdecke die Welt von Cookidoo®. Vollkommen unverbindlich.

Weitere Informationen

Alternative Rezepte