Roasted Potato Salad

Roasted Potato Salad

4.9 10 Bewertungen
Zubereitung 10 Min
Gesamt 1 Std.
8 portion

Zutaten

  • baby red potatoes quartered
    1360 g
  • vegetable oil
    60 g
  • salt divided
    1 ½ tsp
  • black pepper, ground plus 1 pinch
    ¼ tsp
  • red onions
    115 g
  • celery in pieces (5 cm/2 in.)
    85 g
  • parsley, fresh leaves only
    5 sprigs
  • dill, fresh leaves only, plus extra to garnish
    2 sprigs
  • plain yogurt
    140 g
  • mayonnaise
    60 g
  • pickle relish, dill
    30 g
    30 g pickle relish, sweet
  • apple cider vinegar
    15 g
  • Dijon mustard
    1 tsp

Schwierigkeitsgrad

einfach


Nährwerte pro 1 portion

Natrium 566 mg
Eiweiß 4 g
Brennwert 1059 kJ / 253 kcal
Fett 13 g
Ballaststoffe 3 g
gesättigte Fettsäuren 2 g
Kohlenhydrate 31 g

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