Geräte und Zubehör
Roasted Potato Salad
Zubereitung 10 Min
Gesamt 1 Std.
8 portion
Zutaten
-
baby red potatoes quartered1360 g
-
vegetable oil60 g
-
salt divided1 ½ tsp
-
black pepper, ground plus 1 pinch¼ tsp
-
red onions115 g
-
celery in pieces (5 cm/2 in.)85 g
-
parsley, fresh leaves only5 sprigs
-
dill, fresh leaves only, plus extra to garnish2 sprigs
-
plain yogurt140 g
-
mayonnaise60 g
-
30 g pickle relish, sweetpickle relish, dill30 g
-
apple cider vinegar15 g
-
Dijon mustard1 tsp
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
566 mg
Eiweiß
4 g
Brennwert
1059 kJ /
253 kcal
Fett
13 g
Ballaststoffe
3 g
gesättigte Fettsäuren
2 g
Kohlenhydrate
31 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
BBQ Time Savers
8 Rezepte
Kanada
Kanada
Das könnte dir auch gefallen
Tex-Mex Chicken and Quinoa Salad
30 Min
Shredded Beef in Brown Ale
10 Std. 20 Min
Buddha Bowl with Chicken (TM6)
1 Std.
Lemon Rosemary Chicken and Rice
55 Min
Lemon Rosemary Chicken and Rice
55 Min
Watermelon Salad with Creamy Balsamic Dressing and Candied Nuts
25 Min
North Carolina BBQ Chicken with Skillet Cornbread
3 Std. 25 Min
Broccoli Salad
5 Min
Shredded Brussels Sprout Salad with Bacon and Cranberries
20 Min
Lemon Garlic Chicken
30 Min
Maple Teriyaki Salmon with Rice and Broccoli
30 Std.
Sticky chicken with infused rice and daikon
1 Std. 40 Min