Geräte und Zubehör
Vegetable Stock Paste (Vegan)
Zubereitung 10 Min
Gesamt 40 Min
800 g
Zutaten
-
celery stalks trimmed, cut into pieces200 g
-
carrots cut into pieces250 g
-
100 g Spanish onions, cut into piecesyellow onions cut into pieces100 g
-
tomatoes cut into halves100 g
-
zucchini cut into pieces100 g
-
fresh mushrooms50 g
-
garlic cloves2
-
dried bay leaf1
-
fresh thyme leaves only3 - 4 sprigs
-
fresh sage leaves only (about 4-5 large leaves)1 - 2 sprigs
-
fresh rosemary leaves only1 - 2 sprigs
-
fresh parsley leaves and stems, cut into pieces4 - 5 sprigs
-
coarse sea salt130 g
-
30 g waterdry white wine30 g
-
olive oil1 tbsp
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 20 g
Natrium
1268.9 mg
Eiweiß
0.3 g
Brennwert
44.5 kJ /
10.6 kcal
Fett
0.4 g
Ballaststoffe
0.5 g
gesättigte Fettsäuren
0.1 g
Kohlenhydrate
1.5 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
TM Basics - Stocks & Pastes
6 Rezepte
Kanada
Kanada
Das könnte dir auch gefallen
Seeded wholemeal bread (Diabetes)
3 Std. 20 Min
Asparagus Sauté
15 Min
Versatile smooth soup
45 Min
Spicy Zucchini Noodles
10 Min
Sweet potato lentil pie
50 Min
CA Digital Flipbook #1
2 Std.
Pipi and squid "paella" (Diabetes, TM6)
45 Min
Vegetable Fritters
20 Min
Sea Moss Gel
12 Std. 10 Min
Heirloom Tomato and Zucchini Lasagna (Matthew Kenney) Metric
4 Std. 20 Min
Peeling Ginger
5 Min
Stywe pap (firm porridge)
40 Min