Geräte und Zubehör
Smoked Salmon and Vegetable Egg Muffins
Zubereitung 10 Min
Gesamt 45 Min
8 pieces
Zutaten
-
vegetable oil for greasing
-
fresh button mushrooms halved60 g
-
broccoli cut in pieces60 g
-
courgette cut in pieces80 g
-
shallot halved30 g
-
smoked salmon fillet, cut in cubes (1 cm)100 g
-
Parmesan cheese cut in pieces30 g
-
eggs5
-
milk120 g
-
salt1 tsp
-
ground pepper¼ tsp
-
water500 g
-
sriracha mayo for drizzling
-
black sesame seeds for sprinkling
-
fresh coriander for garnishing
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 piece
Eiweiß
14.9 g
Brennwert
1076.1 kJ /
257.2 kcal
Fett
5.8 g
Ballaststoffe
7.5 g
Kohlenhydrate
39.5 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Nester TM7
30 Rezepte
International
International
Das könnte dir auch gefallen
Guacamole
Keine Bewertungen
Spiralized carrot and apple salad with feta cheese and nuts (Thermomix® Spiralizer, using modes)
15 Min
Marshmallow Crispy Rice Treats
30 Min
Cutter Beet Carpaccio (TM6)
20 Min
Seitan
40 Min
Gluten-free Vegan Lasagne
2 Std. 20 Min
Macadamia Pesto
10 Min
ABC Nut Butter
10 Min
Tarte Tatin
1 Std.
Vegan macadamia cheese ball
56 Std. 55 Min
Almond Cheese
6 Std. 15 Min
Cranberry and Orange Cocktail
5 Min