Geräte und Zubehör
Italian Ditalini Vegetable Soup (TM5)
Zubereitung 15 Min
Gesamt 40 Min
6 portions
Zutaten
-
celery stalks120 g
-
white cabbage thickest part of core removed, cut in 1-2 wedges that fit in feeder150 g
-
carrot120 g
-
Parmesan cheese cut in pieces that fit in feeder100 g
-
olive oil30 g
-
onions quartered150 g
-
tinned chopped tomatoes400 g
-
1 heaped tsp vegetable stock paste, homemadevegetable stock cube (for 0.5 l) crumbled1
-
tomato passata150 g
-
dried oregano1 Tbsp
-
sugar1 tsp
-
fine sea salt to taste¼ - ½ tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
chilli powder (optional) to taste½ - 1 tsp
-
water800 g
-
dried ditalini pasta80 g
-
extra virgin olive oil for drizzling1 Tbsp
-
fresh parsley leaves finely sliced1 Tbsp
-
bread toasted, for serving
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
427 mg
Eiweiß
10 g
Brennwert
975 kJ /
233 kcal
Fett
12 g
Ballaststoffe
3.9 g
gesättigte Fettsäuren
4 g
Kohlenhydrate
23 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Thermomix Cutter (TM5)
27 Rezepte
Vereinigtes Königreich und Irland
Vereinigtes Königreich und Irland
Das könnte dir auch gefallen
Tuscan Bean Soup
50 Min
Moroccan Quorn with Bulgar Wheat
40 Min
Vegetarian chilli
1 Std. 5 Min
Mushroom Stroganoff
30 Min
Massaman Curry with Jasmine Rice
1 Std.
Polenta with Rich Meat Ragu
1 Std. 10 Min
Seitan Chilli
25 Min
Pasta alla Puttanesca
35 Min
Pasta with Squash and Chickpeas
30 Min
Mixed Pepper, Courgette and Goat's Cheese Tart
1 Std. 40 Min
Potato, Bacon and Cheese Tortilla
50 Min
Spaghetti alla Puttanesca (TM6 & TM5)
35 Min