Geräte und Zubehör
Red Cabbage and Chicken Salad
Zubereitung 10 Min
Gesamt 40 Min
4 portions
Zutaten
-
water1000 g
-
chicken breasts skinless, diced (2 cm)400 g
-
garlic cloves2
-
balsamic vinegar50 g
-
olive oil20 g
-
wholegrain mustard15 g
-
fine sea salt1 pinch
-
ground black pepper1 pinch
-
onions quartered40 g
-
red cabbage core removed, cut in pieces250 g
-
carrots cut in pieces120 g
-
round lettuce leaves separated1
-
pear cored, sliced lengthways (1 cm)1
-
Brie cut in pieces150 g
-
walnut halves100 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Eiweiß
41.8 g
Brennwert
2243 kJ /
536 kcal
Fett
36.4 g
Kohlenhydrate
10.5 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Chicken
10 Rezepte
Vereinigtes Königreich und Irland
Vereinigtes Königreich und Irland
Das könnte dir auch gefallen
Smoked Salmon and Courgette Pasta
35 Min
Poached Cod with Leek Sauce, Steamed Carrots and Basmati Rice
40 Min
5-Second Traffic Light Salad
5 Min
Salmon and Asparagus Rice Salad
40 Min
Beetroot salad
10 Min
Salmon with Mango Sauce, Flat Green Beans and Carrots
1 Std.
Chicken and Spelt Salad
1 Std. 15 Min
Turkey Crumble
1 Std. 10 Min
Cashew Chicken
45 Min
Honey and Soy Cod with Rice and Vegetables
55 Min
Salmon, Quinoa, Feta and Mixed Vegetable Salad
50 Min
Devilled Chicken with Coleslaw
1 Std. 45 Min