
Geräte und Zubehör
Red Cabbage and Chicken Salad
Vorbereitung 10 Min
Gesamt 40 Min
4 portions
Zutaten
-
water1000 g
-
chicken breasts skinless, diced (2 cm)400 g
-
garlic cloves2
-
balsamic vinegar50 g
-
olive oil20 g
-
wholegrain mustard15 g
-
fine sea salt1 pinch
-
ground black pepper1 pinch
-
onions quartered40 g
-
red cabbage core removed, cut in pieces250 g
-
carrots cut in pieces120 g
-
round lettuce leaves separated1
-
pear cored, sliced lengthways (1 cm)1
-
Brie cut in pieces150 g
-
walnut halves100 g
Nährwerte pro 1 portion
Brennwert
536 kcal /
2243 kJ
Eiweiß
41.8 g
Fett
36.4 g
Kohlenhydrate
10.5 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in

Chicken
10 Rezepte
Vereinigtes Königreich und Irland
Vereinigtes Königreich und Irland
Das könnte dir auch gefallen
5-Second Traffic Light Salad
5 Min
Salmon with Potatoes and Courgettes
1 Std. 15 Min
Sea Bass with Cavolo Nero, Cannellini Beans and Red Pepper
30 Min
Steamed Chicken Frittata with Vegetable Rice
40 Min
Brussels Sprouts with Cranberries and Pecans
35 Min
Beetroot Salad
10 Min
Beetroot salad
10 Min
Berry Liqueur
25 Min
Pink Salad
10 Min
Cashew Chicken
45 Min
Orange Salmon with Broccoli Couscous
25 Min
Tomato and Basil Chicken Stew
35 Min