
Geräte und Zubehör
Raw Asian Salad
Vorbereitung 10 Min
Gesamt 10 Min
8 portions
Zutaten
Dressing
-
Medjool dates pitted (approx. 80 g)4
-
lemon peeled, pips removed, cut in pieces½
-
orange medium, peeled, segmented, pips removed1
-
garlic clove1
-
Chinese five spice1 ½ tsp
-
fine sea salt or to taste¼ tsp
-
fresh root ginger peeled, cut in round slices (2 mm)5 g
-
sesame oil40 g
Salad
-
red cabbage core removed, cut in pieces (2-3 cm)180 g
-
red peppers cut in pieces (2 cm)120 g
-
carrots cut in pieces (2 cm)80 g
-
broccoli florets cut in pieces (2 cm)80 g
-
fine green beans cut in pieces (3 cm)80 g
-
fresh coriander leaves or to taste10 g
-
fresh mint leaves or to taste10 g
-
fresh bean sprouts80 g
-
cashew nuts unsalted60 g
Nährwerte pro 1 portion
Brennwert
164.7 kcal /
689.3 kJ
Eiweiß
4.3 g
Fett
9.3 g
Kohlenhydrate
19.8 g
Ballaststoffe
3.1 g
gesättigte Fettsäuren
1.4 g
Natrium
93.7 mg
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in

First Class
11 Rezepte
Vereinigtes Königreich und Irland
Vereinigtes Königreich und Irland
Das könnte dir auch gefallen
Greek Broccoli with Rocket Salad Pesto and Roasted Lemon
30 Min
Fennel, Celery and Green Apple Salad
15 Min
Smoky Paprika Tomato Dip
5 Min
White Bean and Feta Dip
5 Min
Carrot and Chickpea Spread
15 Min
Asian Chopped Salad
20 Min
Demo Recipe 1 - Frozen Fruit Sorbet
5 Min
Broccoli Salad with Red Peppers and Pine Nuts
10 Min
Whipped Feta and Mascarpone with Chilli Sesame Honey
40 Min
Cheesy Triangle Scones
25 Min