Geräte und Zubehör
Tonijnkroketten
Zubereitung 20 Min
Gesamt 1 Std. 30 Min
15 stuks
Zutaten
-
verse peterselie5 g
-
aardappelen geschild, in kleine stukken500 g
-
water1000 g
-
grof zout1 ½ tl
-
boter50 g
-
tonijn, uit blik uitgelekt220 g
-
vers gemalen zwarte peper2 snuifjes
-
fijn zout½ tl
-
eieren losgeklopt (om te paneren)3
-
amaranth gezwollen
-
bakolie
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 2 stuks
Eiweiß
14 g
Brennwert
1163 kJ /
277 kcal
Fett
11 g
Ballaststoffe
6 g
Kohlenhydrate
31 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Lekkers uit Mexico
10 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Champagne en bessen trifle
3 Std. 40 Min
Varkenshaasje met zuurkool en aardappelpuree
1 Std. 10 Min
Aromatische kipcurry
1 Std.
Vegan challah brood
2 Std. 30 Min
Bibimbap burrito
45 Min
Met champignons gevulde aardappelkoekjes
1 Std.
Taart met karamel en vanille
4 Std. 30 Min
Pilav met varkensvlees en wilde rijst
1 Std. 10 Min
Sous-vide miso aubergine
2 Std. 45 Min
Kipsuprêmes met honing, limoen en mangochutney
1 Std. 15 Min
Tajine van lam met abrikozen en honing
1 Std. 30 Min
Aardappel- en spruitjespuree
40 Min