Kompatible Versionen
Vis in dragonkorst, primeur wortelen en erwtenpuree
Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
- 50 g Parmezaanse kaas
- 50 g wit brood, geroosterd
- 50 g boter, ongezouten of gezouten (van koemelk)
- 2 tl verse dragon
- 600 g water
- 9 snuifjes zout, aan te passen aan de smaak
- 500 g verse groene erwten
- 200 g wortelen, primeur, in de lengte doormidden gesneden
- 70 g sjalotten, doormidden gesneden
- 20 g olijfolie
- 190 g room, opklopbaar, 30-40% V.G.
- 4 visfilets
- 6 snuifjes vers gemalen peper, aan te passen aan de smaak
- 1 tl mosterd
- Nährwerte
- pro 1 portie
- Brennwert
- 2624.3 kJ / 629.3 kcal
- Eiweiß
- 42.5 g
- Kohlenhydrate
- 29.5 g
- Fett
- 37.8 g
- gesättigte Fettsäuren
- 20.3 g
- Ballaststoffe
- 10.3 g
- Natrium
- 1152.5 mg
In Kollektionen
Alternative Rezepte
Pudding
15min
Tostadas met kip
40min
Suikervrij bananenbrood
1h 15min
Gehaktballen met champignonroomsaus en pompoen-aardappelpuree
1 Std. 10 Min
Witlof met ham, gegratineerd met comté
13h
Pakketjes van krab in tomatensaus
45min
Zuurkoolsoep, gevulde gestoomde broodjes met romige champignonsaus
55 Min
Geroosterde porchetta met peren en uien
12h
Varken, kip en foie gras terrine met porto en vijgen chutney
Keine Bewertungen
Butternut en gembersoep
35min
Sprankelende clementine en granaatappelpunch
20 min
Citroensorbet met schuimwijn
10min