Geräte und Zubehör
Vis in dragonkorst, primeur wortelen en erwtenpuree
Zubereitung 25 Min
Gesamt 1 Std.
4 porties
Zutaten
-
Parmezaanse kaas50 g
-
wit brood geroosterd50 g
-
boter, ongezouten of gezouten (van koemelk)50 g
-
verse dragon2 tl
-
water600 g
-
zout aan te passen aan de smaak9 snuifjes
-
verse groene erwten500 g
-
wortelen primeur, in de lengte doormidden gesneden200 g
-
sjalotten doormidden gesneden70 g
-
olijfolie20 g
-
room, opklopbaar, 30-40% V.G.190 g
-
visfilets4
-
vers gemalen peper aan te passen aan de smaak6 snuifjes
-
mosterd1 tl
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Natrium
1152.5 mg
Eiweiß
42.5 g
Brennwert
2624.3 kJ /
629.3 kcal
Fett
37.8 g
Ballaststoffe
10.3 g
gesättigte Fettsäuren
20.3 g
Kohlenhydrate
29.5 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Klassiekers
27 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Lamskroon met Paddenstoelenrisotto
40 Min
Zalm met zongedroogde-tomatenpesto en groenterijst
40 Min
Risottata Aziatische noedels met groenten
30 Min
Peren op Sinaasappelsiroop
Keine Bewertungen
Spaghettini linzen-bolognese, gebakken met salami
1 Std. 10 Min
Halloween voeten gehaktbrood
1 Std. 30 Min
Pisco sour
10 Min
Macadamia Chocolade Koekjes
45 Min
Zeevruchtennat met champagne
Keine Bewertungen
Kip tikka masala
1 Std. 10 Min
Lookbrood met Geitenkaas en Honing
Keine Bewertungen
Savooiekool Roulades met Rijst van Prei en Ham
1 Std. 40 Min