Geräte und Zubehör
Vis in dragonkorst, primeur wortelen en erwtenpuree
Zubereitung 25 Min
Gesamt 1 Std.
4 porties
Zutaten
-
Parmezaanse kaas50 g
-
wit brood geroosterd50 g
-
boter, ongezouten of gezouten (van koemelk)50 g
-
verse dragon2 tl
-
water600 g
-
zout aan te passen aan de smaak9 snuifjes
-
verse groene erwten500 g
-
wortelen primeur, in de lengte doormidden gesneden200 g
-
sjalotten doormidden gesneden70 g
-
olijfolie20 g
-
room, opklopbaar, 30-40% V.G.190 g
-
visfilets4
-
vers gemalen peper aan te passen aan de smaak6 snuifjes
-
mosterd1 tl
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Natrium
1152.5 mg
Eiweiß
42.5 g
Brennwert
2624.3 kJ /
629.3 kcal
Fett
37.8 g
Ballaststoffe
10.3 g
gesättigte Fettsäuren
20.3 g
Kohlenhydrate
29.5 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Klassiekers
27 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Cider-Kipstoofpot
Keine Bewertungen
Kalfsstoofpotje in Broodkommen
Keine Bewertungen
Stoofpotje van Aubrac
17 Std. 30 Min
Asperges en zalm met Hollandaisesaus
35 Min
Lamskroon met Paddenstoelenrisotto
40 Min
Bao Buns met Pulled Pork in BBQ-saus
2 Std. 10 Min
Kip katsu curry met rijst
1 Std. 40 Min
Gyoza met kip en knoflook
45 Min
One Pot Pasta met Boerenkool en Fontina-kaassaus
Keine Bewertungen
Kip in Tomaten-Uiensaus
Keine Bewertungen
Stoofpotje van rundvlees, bier en knoedels
Keine Bewertungen
Butternut en gembersoep
35 Min