Geräte und Zubehör
Peruvian Seabass Salad
Zubereitung 15 Min
Gesamt 1 Std. 20 Min
8 portions
Zutaten
Peruvian yellow capsicum marinade
-
yellow capsicums cut in pieces320 g
-
milk140 g
-
water160 g
-
celery stalk10 g
-
fresh ginger5 g
-
shallots (approx. 3 shallots)30 g
-
lime juice30 g
-
salt1 pinch
-
Hainan yellow capsicum sauce½ tsp
-
light soy sauce1 tbsp
Raw seabass salad
-
seabass fillets400 g
-
sea salt10 g
-
sweet corn on the cob separate kernels and leaves1
-
water500 g
-
fresh red chillies5 g
-
shallots20 g
-
lime juice40 g
-
English celery leaves only4 stalks
-
fresh coriander leaves only4 stalks
-
crispy fried shallots30 g
-
freshly ground black pepper1 pinch
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Eiweiß
11.6 g
Brennwert
595 kJ /
142 kcal
Fett
6.5 g
Ballaststoffe
1.8 g
Kohlenhydrate
8.4 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
World Cuisine by Chef Koen Vessies
10 Rezepte
International
International
Das könnte dir auch gefallen
Hearty Soya Bean Soup
50 Min
Chicken rolls with apples, sweet potatoes and curry sauce
1 Std. 25 Min
Squid in squid ink sauce (calamares en su tinta)
1 Std. 5 Min
Sardine and Pea Pilaf
40 Min
Gado gado
1 Std.
Beef Noodle Pho
45 Min
Moroccan Bean Soup
45 Min
Stir-Fried Tofu in Hot Sauce
30 Min
Veal stew (Blanquette de veau)
1 Std. 5 Min
Asian vegetable soup with tofu
1 Std. 30 Min
Savory Oatmeal with Sautéed Mushrooms
45 Min
Summer seafood soup
45 Min