Geräte und Zubehör
Steamed Salmon with Soy Ginger Sauce
Zubereitung 10 Min
Gesamt 30 Min
4 portions
Zutaten
-
water40 oz
-
salt divided2 tsp
-
oil1 oz
-
7 oz white basmati ricejasmine rice7 oz
-
skinless salmon fillets (4 fillets, 5 oz each)20 oz
-
ground black pepper½ tsp
-
dried ground ginger divided1 ½ - 2 tsp
-
sugar snap peas trimmed and destringed (see Tip)7 oz
-
fresh ginger peeled, thinly sliced1 in.
-
honey2 oz
-
soy sauce2 tbsp
-
garlic, granulated½ tsp
-
dried chili flakes1 - 2 pinches
-
spring onion chopped, to garnish
-
sesame seeds, white to garnish
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
1995.5 mg
Eiweiß
34.8 g
Brennwert
2567.7 kJ /
613.7 kcal
Fett
26.7 g
Ballaststoffe
2.5 g
gesättigte Fettsäuren
5.6 g
Kohlenhydrate
57.5 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Steaming - Layers of Flavors
11 Rezepte
USA
USA
Das könnte dir auch gefallen
Maple Teriyaki Salmon with Rice and Broccoli
1 Std. 5 Min
Tuna and Avocado Salad with Fermented Onions (Cutter)
72 Std. 30 Min
Browned pork mince
20 Min
Salmon with Vegetable Sauce
25 Min
Indonesian yellow spice paste
40 Min
Mussels with Thai Green Curry Sauce
25 Min
Mixed Herbs Rice
35 Min
Peeler Roasted Carrots with Mint and Thyme (TM5)
30 Min
Neapolitan Pizza
Keine Bewertungen
Roast Duck with Plums and Cauliflower Potato Purée
2 Std.
Salmon and Basmati Rice with Dill Cream Sauce
40 Min
Shredded chicken noodle salad with green miso (Diabetes)
35 Min