Geräte und Zubehör
Maple Teriyaki Salmon with Rice and Broccoli
Zubereitung 10 Min
Gesamt 1 Std. 5 Min
4 portions
Zutaten
Marinade and Teriyaki Glaze
-
fresh ginger peeled and sliced1 oz
-
shoyu sauce (Japanese soy sauce)3 ½ oz
-
mirin2 oz
-
maple syrup3 ½ oz
-
fresh salmon fillets (approx. 4-6 oz ea.)4
Salmon with Broccoli and Rice
-
rice white, Japanese sushi rice such as Kokuho Rose, Calrose8 ½ oz
-
water35 oz
-
12 oz sugar snap peas, cut into pieces (1½ in.)broccoli florets cut into pieces (1½ in.)12 oz
-
black sesame seeds (optional) toasted, to garnish
-
scallion (optional) thinly sliced, to garnish1
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
1499.6 mg
Eiweiß
39.5 g
Brennwert
2783 kJ /
665.2 kcal
Fett
21.1 g
Ballaststoffe
0.4 g
gesättigte Fettsäuren
4.9 g
Kohlenhydrate
74.1 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Mega Maple
25 Rezepte
USA
USA
Your Cookidoo® 2025 - Kitchen Maestro
10 Rezepte
USA
USA
Das könnte dir auch gefallen
Lemon Garlic Chicken
30 Min
Tomato Crusted Salmon with Rice
30 Min
Orange Salmon with Broccoli Couscous
35 Min
Cilantro Lime Jasmine Rice
35 Min
Coconut Lime Cashew Jasmine Rice
35 Min
Ratatouille Galette (TM6)
1 Std. 30 Min
Buddha Bowl with Chicken (TM6)
1 Std.
Lemon Rosemary Chicken and Rice
55 Min
Beef Stroganoff
40 Min
Pineapple Teriyaki Salmon
30 Min
Maple Teriyaki Salmon with Rice and Broccoli
30 Std.
Tagliatelle with Pea Pesto and Poached Eggs
45 Min