Geräte und Zubehör
Pesto-topped salmon with quinoa and steamed veg
Zubereitung 5 Min
Gesamt 30 Min
4 portions
Zutaten
-
skinless salmon fillets (150-180 g each - see Tips)4
-
sea salt to taste
-
ground black pepper to taste
-
fresh rosemary (approx. 8 cm long)2 sprigs
-
fresh thyme (approx. 8 cm long)2 sprigs
-
extra virgin olive oil1 tbsp
-
water1200 g
-
Vegetable stock paste (see Tips)1 tsp
-
quinoa220 g
-
seasonal vegetables (eg broccoli, asparagus, broccolini)500 g
-
basil pesto to serve100 g
-
lemon wedges, to serve
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
405.7 mg
Eiweiß
43.4 g
Brennwert
3130.3 kJ /
748.2 kcal
Fett
41.4 g
Ballaststoffe
8 g
gesättigte Fettsäuren
7.3 g
Kohlenhydrate
48.6 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Health boost challenge
29 Rezepte
Australien und Neuseeland
Australien und Neuseeland
Das könnte dir auch gefallen
Spinach & mushroom quiche (Noni Jenkins)
50 Min
Chicken, spinach and leek risotto
30 Min
Fast lamb curry with chickpea and cauliflower rice (Diabetes)
25 Min
Shredded chicken satay pad Thai (Noni Jenkins)
40 Min
High protein paprika chicken with sweet potato mash and cashew cream
40 Min
Fish with herb tahini sauce & quinoa cauli tabbouleh
35 Min
Layered veggie-loaded pesto pasta
30 Min
Nut butter & berry chia jam overnight oats
24 Std. 10 Min
Raw crunch salad (Noni Jenkins)
10 Min
Greek-style meatballs with warm veg salad (Noni Jenkins)
40 Min
Broccoli, red capsicum and pine nut salad
10 Min
Chicken and avocado risoni salad
40 Min