Fish pie with cauliflower mash
TM6 TM5 TM31

Fish pie with cauliflower mash

3.1 ( 27 Bewertungen )

Zutaten

  • 120 g pickled cucumbers
  • 80 g cheddar cheese cut into cubes
  • 80 g Gruyère cheese cut into cubes
  • 850 g cauliflower cut into florets (2-3 cm)
  • 2 garlic cloves
  • 135 g water
  • ¼ tsp sea salt plus extra to taste
  • 1 - 2 pinches ground black pepper plus extra to taste
  • 3 dried bay leaves
  • 6 whole black peppercorns
  • 200 g pouring (whipping) cream
  • 700 - 800 g firm white fish fillets mixture of smoked and unsmoked
  • 1 tsp Dijon mustard
  • 2 - 3 tsp arrowroot starch
  • 1 tbsp pickled capers drained and rinsed
  • 3 hard-boiled eggs peeled and cut into quarters

Nährwerte
pro 1 portion
Brennwert
453.9 kcal / 1906.2 kJ
Eiweiß
45.1 g
Fett
26.4 g
Kohlenhydrate
8.9 g
Ballaststoffe
2.2 g
gesättigte Fettsäuren
14.2 g
Natrium
1750.6 mg

Gefällt dir, was du siehst? Dieses Rezept und mehr als 80 000 andere warten auf dich!

Kostenlos registrieren

Registriere dich jetzt für unser einmonatiges kostenloses Schnupper-Abo und entdecke die Welt von Cookidoo®. Vollkommen unverbindlich.

Weitere Informationen

Alternative Rezepte