Geräte und Zubehör
Moroccan chicken tagine with pearl couscous
Zubereitung 10 Min
Gesamt 35 Min
4 portions
Zutaten
-
fresh flat-leaf parsley leaves only5 sprigs
-
fresh coriander leaves only5 sprigs
-
brown onion (approx. 120 g), cut into halves1
-
garlic cloves2
-
extra virgin olive oil40 g
-
ground cumin1 tsp
-
ground ginger1 tsp
-
ground turmeric½ tsp
-
ground cinnamon½ tsp
-
Chicken stock paste (see Tip)1 tsp
-
sea salt1 tsp
-
ground black pepper1 pinch
-
boiling water350 g
-
raisins30 g
-
dried apricots80 g
-
pitted green olives cut into halves10
-
skinless, boneless chicken thighs cut into pieces (5 cm)1000 g
-
pearl couscous300 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
838.9 mg
Eiweiß
57.9 g
Brennwert
3236.4 kJ /
773.5 kcal
Fett
23.7 g
Ballaststoffe
6.9 g
gesättigte Fettsäuren
4.5 g
Kohlenhydrate
83.8 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Complete meals with the Varoma bundt
17 Rezepte
Australien und Neuseeland
Australien und Neuseeland
Das könnte dir auch gefallen
Vegetable Massaman curry
45 Min
Lemon pepper chicken with zoodles (Thermomix® Spiralizer, using modes)
30 Min
Layered veggie-loaded pesto pasta
30 Min
Yellow Curry noodle soup
20 Min
Creamy chicken curry and rice
45 Min
Hearty minestrone with herb gremolata
40 Min
JJ's 2-step chicken curry
45 Min
Makrut lime fish curry with quinoa (Diabetes)
1 Std. 35 Min
Black bean chilli with guacamole and "corn chips" (Diabetes)
55 Min
Salmon freekeh "nasi goreng" (Diabetes)
55 Min
Cottage pie
1 Std. 30 Min
Spanish chicken tomato stew (Diabetes)
40 Min