Orzo with Salmon and Spinach
TM6 TM5

Orzo with Salmon and Spinach

4.5 (228 Bewertungen)

Zutaten

  • 1 garlic clove
  • 80 g onions, quartered
  • 20 g olive oil
  • 3 fresh salmon fillets, skinless (approx. 125 g each)
    oder frozen salmon fillets, skinless, defrosted (approx. 125 g each)
  • 2 tsp paprika
  • 2 sprigs fresh dill, leaves only
  • 600 g water
  • 1 vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbled
    oder 1 heaped tsp vegetable stock paste, homemade
  • ½ - 1 tsp fine sea salt, to taste
  • 170 g orzo
  • 200 g cream, min. 30% fat (double or whipping cream)
  • 2 tsp cornflour
  • 1 Tbsp freshly squeezed lemon juice
  • ½ tsp ground black pepper, plus extra for sprinkling
  • 200 g fresh baby spinach
  • 100 g cherry tomatoes, halved

Nährwerte
pro 1 portion
Brennwert
2344 kJ / 560 kcal
Eiweiß
28 g
Kohlenhydrate
37 g
Fett
32 g
Ballaststoffe
4.1 g

Gefällt dir, was du siehst? Dieses Rezept und mehr als 100 000 andere warten auf dich!

Kostenlos registrieren

Registriere dich jetzt für unser einmonatiges kostenloses Schnupper-Abo und entdecke die Welt von Cookidoo®. Vollkommen unverbindlich.

Weitere Informationen

Alternative Rezepte