Spinach and Parmesan Soup
TM6 TM5

Spinach and Parmesan Soup

4.7 ( 199 Bewertungen )

Zutaten

  • 40 g Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)
  • 70 g leeks sliced (5 cm)
  • 1 garlic clove
  • 30 g unsalted butter diced
  • 250 g potatoes peeled, diced (1 cm)
  • 650 g water
  • 1 vegetable stock cube (for 0.5 l) crumbled
    oder 1 heaped tsp vegetable stock paste, homemade
  • 250 g fresh spinach leaves
  • 40 g double cream
  • ½ tsp fine sea salt
  • 2 pinches ground black pepper
  • extra virgin olive oil for drizzling
  • baguette sliced, toasted, for serving

Nährwerte
pro 1 portion
Brennwert
453 kcal / 1899 kJ
Eiweiß
15 g
Fett
20 g
Kohlenhydrate
52 g

Gefällt dir, was du siehst? Dieses Rezept und mehr als 80 000 andere warten auf dich!

Kostenlos registrieren

Registriere dich jetzt für unser einmonatiges kostenloses Schnupper-Abo und entdecke die Welt von Cookidoo®. Vollkommen unverbindlich.

Weitere Informationen

Alternative Rezepte