
Geräte und Zubehör
Lentil and Bacon Soup
Vorbereitung 10 Min
Gesamt 8 Std. 55 Min
6 portions
Zutaten
-
garlic cloves2
-
onions quartered110 g
-
celery stalks cut in pieces (3 cm)100 g
-
olive oil30 g
-
smoked bacon (approx. 150 g), diced (1 cm)6 slices
-
red lentils rinsed150 g
-
split peas soaked overnight and rinsed150 g
-
tinned chopped tomatoes400 g
-
boiling water800 g
-
chicken stock cube (for 0.5 l) crumbled1
-
tomato purée1 Tbsp
-
fine sea salt½ tsp
-
smoked paprika½ tsp
-
ground black pepper plus extra for sprinkling2 pinches
Nährwerte pro 1 portion
Brennwert
362.5 kcal /
1516.8 kJ
Eiweiß
16.7 g
Fett
16.9 g
Kohlenhydrate
37.7 g
Ballaststoffe
10.6 g
gesättigte Fettsäuren
4.5 g
Natrium
377.6 mg
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Double Pea and Chorizo Soup
45 Min
Beef in Stout
1 Std. 40 Min
Tomato, Lentil and Thyme Soup
40 Min
Grisons Barley Soup
55 Min
Creamy tomato soup
30 Min
Butternut Squash and Coconut Soup
30 Min
Chicken Étouffée
45 Min
Meatballs with Tomato Sauce
45 Min
Tuscan Bean Soup
50 Min
Smoky Pork and Beans
3 Std.
Cauliflower Cheese Soup
30 Min
Red Pepper and Tomato Soup (TM5)
30 Min