Geräte und Zubehör
Vegan Aubergine Rolls
Zubereitung 30 Min
Gesamt 11 Std. 15 Min
4 portions
Zutaten
Vegan Cheese
-
blanched almonds200 g
-
water lukewarm500 g
-
freshly squeezed lemon juice (1-2 lemons)30 g
-
cumin seeds1 tsp
-
ground white pepper1 tsp
-
garlic powder1 tsp
-
fine sea salt to taste¼ - ½ tsp
-
paprika2 pinches
-
agar-agar3 tsp
-
filtered water200 g
-
olive oil for greasing
Aubergine
-
aubergines sliced lengthways (5 mm, approx. 20 slices)600 g
-
olive oil for brushing2 Tbsp
Carrot Cream
-
shallot halved30 g
-
olive oil30 g
-
carrots cut in pieces (2 cm)300 g
-
water100 g
-
1 vegetable stock cube (for 0.5 l), gluten free, crumbledvegetable stock paste, homemade1 heaped tsp
-
curry powder (optional)1 tsp
Assembly
-
cherry tomatoes quartered100 g
-
fresh basil leaves10
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
293.8 mg
Eiweiß
13.8 g
Brennwert
2128.7 kJ /
508.8 kcal
Fett
41.1 g
Ballaststoffe
12.5 g
gesättigte Fettsäuren
4 g
Kohlenhydrate
29.6 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Free From
76 Rezepte
Vereinigtes Königreich und Irland
Vereinigtes Königreich und Irland
Das könnte dir auch gefallen
Dairy-free Cashew Nut Spread
12 Std. 10 Min
Vietnamese-style Vegetable Stew with Rice
40 Min
Pasta with Brussels Sprouts, Toasted Hazelnuts and Brown Sage Butter
1 Std. 20 Min
Veggie-packed Vegan Pizza
1 Std. 30 Min
Sun-dried Tomato Pesto Lasagne
1 Std. 25 Min
Stracciatella Soup
30 Min
Korean Ramen with Tofu
50 Min
Stuffed Sweet Potatoes with Banana Sriracha Mayo and Coleslaw
50 Min
Vegan Chocolate Chip Cookies
30 Min
Avocado and Basil Dressing
10 Min
Aubergine and Lentil Salad
40 Min
Vegan Lentil Lasagne
2 Std. 20 Min