
Geräte und Zubehör
Squash and Beetroot Couscous with Chickpeas and Tahini Dressing
Vorbereitung 20 Min
Gesamt 45 Min
6 portions
Zutaten
Roasted Vegetables
-
red onions halved vertically150 g
-
butternut squash cut in wedges that fit in feeder200 g
-
beetroot trimmed or halved if necessary to fit in feeder200 g
-
olive oil50 g
-
fine sea salt½ tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
fresh thyme leaves2 Tbsp
-
ground cumin1 tsp
Couscous and Tahini Dressing
-
couscous120 g
-
water240 g
-
vegetable stock cube (for 0.5 l) crumbled½
-
garlic clove1
-
tahini40 g
-
plain yoghurt50 g
-
cumin seeds2 tsp
-
freshly squeezed lemon juice30 g
-
extra virgin olive oil40 g
-
fine sea salt¼ tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
tinned chickpeas rinsed, drained, (1 x 400 g tin)240 g
-
fresh parsley leaves only, roughly chopped4 Tbsp
Nährwerte pro 1 portion
Brennwert
351.6 kcal /
1471.1 kJ
Eiweiß
8 g
Fett
20.5 g
Kohlenhydrate
36.9 g
Ballaststoffe
6.3 g
gesättigte Fettsäuren
3 g
Natrium
420.8 mg
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in

Thermomix® Cutter
27 Rezepte
Vereinigtes Königreich und Irland
Vereinigtes Königreich und Irland
Das könnte dir auch gefallen
Vegan Wild Mushroom and Cavolo Nero Lasagne with Walnut Rocket Pesto
2 Std.
Ras el Hanout Beef with Couscous and Courgettes
30 Min
Parsnip Soup with Caramelised Onions
55 Min
Orange Bulgur with Roasted Vegetables
Keine Bewertungen
Roasted Cauliflower and Hazelnut Orecchiette - Orecchiette con cavolfiore arrosto e nocciola
40 Min
Lemongrass Beef Salad
30 Min
Lentils and Roasted Roots with Salsa Verde
1 Std. 30 Min
Quinoa Salad with Spiced Butternut Squash and Courgettes
50 Min
Satay Tofu Kebabs
1 Std. 5 Min
Sun-dried Tomato Pesto Lasagne
1 Std. 25 Min
Mexican Quinoa Salad
30 Min
Sumac-spiced Houmous
5 Min