Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
- ½ verse jalapeñopeper, ontpit en gehalveerd
- 20 g rode ui
- 4 takjes verse koriander, enkel de bladeren
- 2 snuifjes gemalen komijn
- 2 snuifjes gerookte paprikapoeder
- 2 snuifjes zout, naar eigen smaak
- 2 snuifjes gemalen zwarte peper, naar eigen smaak
- 20 g limoensap (± 1 limoen)
- 2 tl avocado-olie
- 250 g verse zalmfilet, ontveld, in stukken (1 cm)
- 800 - 1000 g watermeloen (± ¼ watermeloen)
- 2 - 3 druppels tabasco, om op te dienen (optional)
- ½ avocado, enkel het vruchtvlees, in blokjes (1 cm)
- Nährwerte
- pro 1 stuk
- Brennwert
- 209 kJ / 49.7 kcal
- Eiweiß
- 3.2 g
- Kohlenhydrate
- 2.8 g
- Fett
- 2.8 g
- gesättigte Fettsäuren
- 0.6 g
- Ballaststoffe
- 0.5 g
- Natrium
- 30.4 mg
In Kollektionen
Alternative Rezepte
Kip in rode pepersaus met courgette en feta couscous
55min
Zalm en venkel risotto
25 min
Caribische stoofschotel met kopjes van gestoomde rijst
9h 15min
Vietnamese gegrilde kip met citroengras en rijst (glutenvrij)
30min
Citroenhapjes met havervlokken-zandkorst
5h 15min
Gefermenteerde rode uien
96 Std.
Sint-jakobsschelpen met erwtenpuree
25 min
Ananaspakketjes
1h
Taartje zonder koken met zalm en dille
1h 15 min
Crumble met peren en crème van ricotta
1h
Gestoomde coquilles met bloemkool en truffelpuree
35 Min
Vitello tonnato
13h