Roasted Cauliflower Houmous

Roasted Cauliflower Houmous

3.9 11 Bewertungen
Zubereitung 10 Min
Gesamt 30 Min
6 portions

Zutaten

  • cauliflower florets
    600 g
  • olive oil plus 25 g
    2 Tbsp
  • ground black pepper to taste
  • garlic clove
    1
  • tahini
    60 g
  • salt plus extra to taste
    1 tsp
  • ground cumin
    ¼ tsp
  • lemon juice
    1 tsp
  • extra virgin olive oil for garnishing
  • fresh parsley leaves roughly chopped, for garnishing

Schwierigkeitsgrad

einfach


Nährwerte pro 1 portion

Natrium 429.5 mg
Eiweiß 3.7 g
Brennwert 679.4 kJ / 162.4 kcal
Fett 14.3 g
Ballaststoffe 3 g
gesättigte Fettsäuren 2.1 g
Kohlenhydrate 7.4 g

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