Geräte und Zubehör
Paksoi en ham rijst
Zubereitung 5 Min
Gesamt 40 Min
3 porties
Zutaten
-
korte korrel rijst japonica250 g
-
teentjes knoflook2
-
lente-uien wit en groen gedeelte, in plakjes40 g
-
olie20 g
-
gekookte ham in stukken (2 cm)200 g
-
paksoi (± 1 stuk), in stukken (3 cm)150 g
-
water en iets meer om de rijst te dekken360 g
-
Shaoxing rijstwijn10 g
-
rijstazijn5 g
-
lichte sojasaus20 g
-
zout1 tl
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 3 porties
Natrium
5453.2 mg
Eiweiß
54.9 g
Brennwert
6149.4 kJ /
1469.7 kcal
Fett
39.2 g
Ballaststoffe
5.4 g
gesättigte Fettsäuren
7.6 g
Kohlenhydrate
215.7 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Chinese keuken
10 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Roergebakken champignons
55 Min
Soba noodle mee goreng
40 Min
Peer, appel en zoete aardappelpuree
30 Min
Kimchi risotto
25 Min
Spek en fontina gerolde pizza
Keine Bewertungen
Romige champignons met knapperige geroosterde aardappelen
1 Std. 30 Min
Aardappelnestjes met crème fraîche en gerookte zalm
2 Std. 40 Min
Risotto bolognese
45 Min
Gnocchi Tricolore
35 Min
Taboulé met quinoa en tonijn
40 Min
Tomatenrisotto met citroenricotta gevulde kippenborst.
45 Min
Pompoenrisotto met spek
25 Min