Geräte und Zubehör
Vegetarische bruine rijst
Zubereitung 5 Min
Gesamt 40 Min
4 porties
Zutaten
-
verse gember in plakjes (2 mm)15 g
-
uien gehalveerd120 g
-
verse rode chilipeper ontpit, grof gehakt1
-
olie25 g
-
paprika in blokjes (± 2 cm)180 g
-
verse champignons de Paris, in plakjes (0,5 cm)120 g
-
wortelen in blokjes (± 1 cm)80 g
-
voorgekookte bruine rijst250 g
-
water400 g
-
sojasaus50 g
-
oestersaus20 g
-
geroosterde sesamolie1 tl
-
zout1 tl
-
½ tl gemalen zwarte pepergemalen witte peper½ tl
-
olie1 - 2 el
-
eieren4
-
verse sojascheuten om op te dienen
-
lente-ui als afwerking
-
sesamzaad om te bestrooien
-
geroosterde sesamolie om te besprenkelen
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 4 porties
Natrium
5953.4 mg
Eiweiß
41.9 g
Brennwert
4875.8 kJ /
1165.4 kcal
Fett
61.9 g
Ballaststoffe
10.4 g
gesättigte Fettsäuren
9 g
Kohlenhydrate
112.9 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Chinese keuken
10 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Vegan Bolognese
50 Min
Zoete aardappellasagne
1 Std. 20 Min
Zuivelvrije tzatziki
Keine Bewertungen
Bibimbap burrito
45 Min
Turkse eieren (Cilbir) op Griekse yoghurt met toast en groene salade
30 Min
Rabarber, gember en citroen risotto
Keine Bewertungen
Linzen, champignons en notenpasteitjes
Keine Bewertungen
Warme salade met boerenkool, witte bonen, noten en gojibessen
40 Min
Champignon en feta strudel met spinazie
1 Std. 45 Min
Koken van gierst
Keine Bewertungen
Taboulé met quinoa en tonijn
40 Min
Velouté met Marokkaanse smaken
35 Min