Geräte und Zubehör
Halloween-worstvingers
Zubereitung 20 Min
Gesamt 1 Std.
18 stuks
Zutaten
-
boter in stukken (± 2 cm), bevroren250 g
-
bloem en iets meer om te bewerken250 g
-
gekoeld water110 g
-
zout½ tl
-
400 g hotdog worst, (± 50 g elk), in stukken van 8 cmchipolata worstjes (± 20 g elk, 8 cm lang)400 g
-
ei losgeklopt1
-
ontpitte zwarte olijven gehalveerd9
-
ketchup om op te dienen150 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 stuk
Natrium
321.8 mg
Eiweiß
5.3 g
Brennwert
952.2 kJ /
227.6 kcal
Fett
17.4 g
Ballaststoffe
0.5 g
gesättigte Fettsäuren
9 g
Kohlenhydrate
13.2 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Halloween
11 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Zoete Aardappel Bloemtaart
Pas d’évaluation
Tartaar van Zeebrasem met Vanille
Pas d’évaluation
Kimchi risotto
Pas d’évaluation
Bloedige hersenspaghetti
13h 30min
Gin en lavendelijs
14h 35min
Driekoningentaart met ananas en gezouten karamel
Pas d’évaluation
Gevulde ossenhaas met granaatappelglazuur
Pas d’évaluation
Sous-vide asperges en gepocheerde eieren
Pas d’évaluation
Zalmforel wrap met avocado en mango salsa
50min
Gestoomde Pudding met Bloedsinaasappel en Campari
Pas d’évaluation
Cheesecake (ongebakken)
5h 30min
Hartige Macarons met Bloemkoolmousse en Kaviaar
Pas d’évaluation