
Geräte und Zubehör
Victoria biscuit gebak
Vorbereitung 10 Min
Gesamt 1 Std. 10 Min
10 porties
Zutaten
Sponge cake
-
boter om in te vetten
-
fijne suiker170 g
-
eieren, medium (53-63 g)3
-
zelfrijzende bloem170 g
-
bakpoeder1 tl
-
bicarbonaat van sodium1 tl
-
natuurlijk vanille-extract (optional)1 tl
Vulling
-
confituur (bv. aardbei en framboos)100 g
-
slagroom (ong. 48% vet)200 g
-
frambozen150 g
-
poedersuiker als afwerking1 el
Nährwerte pro 1 portie
Brennwert
402 kcal /
1683 kJ
Eiweiß
4.1 g
Fett
25.5 g
Kohlenhydrate
39 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in

Traditionele recepten
47 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Cookie Monster Cheesecake IJs
8 Std. 25 Min
Eendenborst, Rode kool en Knolselder
Keine Bewertungen
Speculoos Druiven Tiramisu
1 Std.
Crème pâtissière
15 Min
Zoute karamel en Chocolade Brownie Taart
Keine Bewertungen
Zoete Aardappel Kaastaart Repen
Keine Bewertungen
Oost-Europese brunch
Keine Bewertungen
Rode en groene kerstkoekjes
2 Std. 20 Min
Gestoomde Chocolade Flan Cake
Keine Bewertungen
Mosselen Marinière
Keine Bewertungen
Glutenvrije Chocolade Cupcakes met Botercrème
Keine Bewertungen
Sinaasappel Sponge Cake
1 Std.